Hocam burda kalıyor ilerlemiyor sorun ne olabilirAdım adım rehber ve imaj dosyası:
![]()
macOS Monterey Intel ve AMD Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Herkese selamlar günümüzde yerini sağlamlaştırmış OpenCore Bootloader ile hazırladığım imajları hepinizin kullanımına sunuyorum. Karşılaştığınız sorunları geri dönüş olarak bildirirseniz sorunlarımı kapatabilirim. Bu imaj macOS Monterey 12.6.5, 12.6.1 ve 12.6 (21G531, 21G217 ve 21G115) sürümüne...osxinfo.net
Bilemiyorum. Cihaz karşımda değil, sen de bir görsel ya da hataya dair detay vermemişsin.Hocam burda kalıyor ilerlemiyor sorun ne olabilir
Görsel boyutundan dolayı yüklenmemiş pardonBilemiyorum. Cihaz karşımda değil, sen de bir görsel ya da hataya dair detay vermemişsin.

Varmı bir çözümü hocam konuları gezdim biraz ama bi cevap bulamadımBilemiyorum. Cihaz karşımda değil, sen de bir görsel ya da hataya dair detay vermemişsin.
drive.google.com
Bu seferde burda kaldı hocamEfi ile deneyin. Hata alırsanız paylaşın.
Ryzentosh_MSI-B550-A-Pro_Ryzen-5600-main.zip
drive.google.com

aynen hocam 6 çekirdek 12 threadsHocam bu işlemci 6 çekirdek değil mi?
Deneyin. OC içerisindeki plisti bununla değiştirin.
Hocam Bios ayarlarını sayfadaki gibi mutlaka yapın ve başlangıç Opencore ekranında NVRam reset yapın.
Mutlaka NVRam reset ve kaldığı yerde biraz bekleyin.
Verdiğiniz hata görselinde takılıp kaldı ve aradan diyelim ki yaklaşık 1 dk. geçti ve ilerlemiyorsa tamam. Ancak orda bir hata göremedim.

drive.google.com
Deneyin.
MSI.zip
drive.google.com

2.0 daydı zaten garanti olsun diye farklı bir porta taktım aynı sorunUsb 2.0 port deneyin.
Tüm USBleri denedim hepsinde aynı malesef fast boot bulunmuyor anakartta umudumu kaybetmeye başladımUSB'den önyükleme yaparken, USB flash sürücünüzden başlamak için geçerli bir Sistem klasörü bulmada sorun olduğu anlamına gelir.
Bunun nedeni genellikle flash sürücünün bir USB3 bağlantı noktasında olmasıdır.
Bu durumda onu bir USB2 bağlantı noktasına taşıyın, zaten bir USB2 bağlantı noktasındaysa başka bir bağlantı noktasına taşıyın ve yeniden deneyin.
Tüm USB bağlantı noktalarını deneyene kadar tekrarlayın.
Bir USB2 flash sürücü kullanın.
Hala çalışmıyorsa, başka bir flash sürücü deneyebilirsiniz.
USB flash sürücünüzü bir USB2 hub kullanarak bağlamayı deneyin.
BIOS ayarlarınızda USB3 bağlantı noktalarınızda Legacy etkinleştirmeyi de deneyebilirsiniz.
BIOS ayarlarınızda XHCI Handoff'u Etkin olarak ayarlayın.
BIOS ayarlarınızda Fast Boot etkinleştirilmediğinden emin olun.
Bios ayarlarını tek tek resimleyebilirim isterseniz hocam benim görmediğim sizin göreceğiniz bişey olabilirSizinle paylaştığım efilerle başarılı kurulumlar yapıldı. Ki bir tanesi ile özellikle arkadaşa başarılı kurulum yaptık. Atladığımız bir yer olmalı mutlaka. RX580 ile kurulmazsa hiç kurulmaz. Hackintosh sabır işidir bir şekilde çözülür zaman meselesidir. Biraz araştırırız ama kurulur.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.