USB'yi Boot seçeneklerinden seçerken UEFI: USB xxxx yazan yerine sadece USB xxx yazanı seçersen Clover Boot Menüde UEFI olarak formatlı diskleri göremezsin. #58 mesajda dediğim gibi temiz kurulumla Mac Sonra Windows kurulumu yap.
Şuan windows ssdye yüklü mac de 1 tblık hddnin bir bölümüne yüklü 2 hddyi de silip maci 1 tblık bölüme yüklersem windows u tekrar ssdye yükleyebilir miyim
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam önce 1 tblık bölüme sierrayı kurdum daha sonra kurulum bitince windows 10u ssdye yüklemedim malesef ssd yı 2 parça gösteri 2x64 gb olarak bende kurulumdan sonra belki birleştirme imkanı olur diye devam ettim windows 10 kurulumu da bitti diskleri birleştiremedim o ayrı konu.. Windows kurulu olan yerde efiyi göremiyorum bu yüzden düzenleme yapamıyorum
Normalde Windows da sil vardır bir de biçimlendir vardır sil diyince iki bölüme otomatik birleşir ve kendin tekrar bölersin burda sil yok biçimlendir gibi bişey var ne kadar sil butonuna bassam ayrı ayrı bölüm oluşturuyor birleştiremiyorum
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.