Özellikler
CPU - i5 6300HQ
RAM - 16 GB
CHIPSET - HM170
SES - REALTEK ALC892
WIFI - INTEL DUAL BAND AC 3165
EKRAN - HD 530 + GT 940MX 1920x1080
DEPOLAMA - 120 GB SSD + 1 TB HDD
MODEL - MSI GL62 GAMING LAPTOP
Öncellikle cloverın içinde bulunan default config dosyası ilede aynı hatayı alıyorum hd530 configi ilede boot ekranında apple logosunun altındaki bar yarıya kadar dolduktan sonra mouse imleci çıkıyor ve renkli çark biraz döndükten sonra sistem kilitleniyor hiçbirşey çalışmıyor klavye mouse sadece güç tuşuna basılı tutarak kapatıyorum eğer çok denersem sürekli kapatıp açarak bazen kurulum ekranına kadar gelebiliyorum ama oradada diski seçip kuruluma başladıktan sonra yükleme çubuğu çok az ilerliyor ve aynı şekilde sistem donup kitleniyor hiçbir şey çalışmıyor güç tuşundan kapatıyorum usbye birkaç defa daha yazdım imajı ama sürekli aynı şekilde donuyor
Daha önce El Capitan kurmuştum sorunsuz ses ve wifi çalışmadığı için Windows'a geri dönmüştüm.
Ekte geldiğim yerlerde donduğu yerlerin resimleri var yardımcı olabilirseniz sevinirim logic pro gibi ses programları kullanmak için kurmak istiyorum.
(Not:Windows olmadan tek boot olarak kullanicam.)
G3311 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanırım konuyu yanlış yere açtım hemen düzeltiyorum.
CPU - i5 6300HQ
RAM - 16 GB
CHIPSET - HM170
SES - REALTEK ALC892
WIFI - INTEL DUAL BAND AC 3165
EKRAN - HD 530 + GT 940MX 1920x1080
DEPOLAMA - 120 GB SSD + 1 TB HDD
MODEL - MSI GL62 GAMING LAPTOP
Öncellikle cloverın içinde bulunan default config dosyası ilede aynı hatayı alıyorum hd530 configi ilede boot ekranında apple logosunun altındaki bar yarıya kadar dolduktan sonra mouse imleci çıkıyor ve renkli çark biraz döndükten sonra sistem kilitleniyor hiçbirşey çalışmıyor klavye mouse sadece güç tuşuna basılı tutarak kapatıyorum eğer çok denersem sürekli kapatıp açarak bazen kurulum ekranına kadar gelebiliyorum ama oradada diski seçip kuruluma başladıktan sonra yükleme çubuğu çok az ilerliyor ve aynı şekilde sistem donup kitleniyor hiçbir şey çalışmıyor güç tuşundan kapatıyorum usbye birkaç defa daha yazdım imajı ama sürekli aynı şekilde donuyor
Daha önce El Capitan kurmuştum sorunsuz ses ve wifi çalışmadığı için Windows'a geri dönmüştüm.
Ekte geldiğim yerlerde donduğu yerlerin resimleri var yardımcı olabilirseniz sevinirim logic pro gibi ses programları kullanmak için kurmak istiyorum.
(Not:Windows olmadan tek boot olarak kullanicam.)
G3311 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanırım konuyu yanlış yere açtım hemen düzeltiyorum.
- Laptop Modeli
- MSI GL62 6QC & HP Omen 15 (2020)
- Anakart Modeli
- GIGABYTE Z390-UD
- İşlemci Modeli
- i3 8100
- Grafik Kartı
- GTX 660 OC & UHD 630
- Ses Kartı Modeli
- ALC887
- Ağ Aygıtları
- RTL 8111 & Atheros AR9287