BU rehber ile OpenCore kurulumu sonrası iMessage gibi Apple servislerini aktif edebilmek mümkün. ADIM 1: Yeni Seri Numarası Üretmek İlk olarak amazımız kayıtlı satın alma tarihi olmayan geçerli bir seri numarası üretmek. Bunun için GenSMBIOS indirin. İnen klasör içinde GenSMBIOS.command...
BU rehber ile OpenCore kurulumu sonrası iMessage gibi Apple servislerini aktif edebilmek mümkün. ADIM 1: Yeni Seri Numarası Üretmek İlk olarak amazımız kayıtlı satın alma tarihi olmayan geçerli bir seri numarası üretmek. Bunun için GenSMBIOS indirin. İnen klasör içinde GenSMBIOS.command...
usb wifi şeyi native desteklemiyprdu sip devre dışı bırakarark yazılımla kurdum ondan mı acaba onun dışında birşey tanıtmadım. Opencore confugrator kısmında list all pci device yapamıyorum gpuyu görmüyor yapınca ordan birşey yapmam gerekir mi
Asus prime h410m-k anakartınızın etherneti yok mu?
Orada en0 olarak görünecek olan Wifi değil ethernet.
Örneğin ben TP Link TL725N Usb Wifi adaptör kullanıyorum. Ve ethernet kart modelim RTL8111 (en0)
Onu anlatmaya çalışıyorum işte. Eğer gerekli kext ile etherneti tanıtmamış iseniz görünmeyecektir. Windows gibi düşünmeyin.
Siz kart modelinizi yazabilirseniz ben de size ne yapmanız gerektiğini yazarım.
Realtek RTL8111 / 8168 ailesi için OS X açık kaynaklı sürücü Not: Bu sürücü Realtek tarafından sağlanmayıp Mieze Github tarafından açık kaynak olarak geliştirilmektedir. Realtek RTL81111 / 8168 serisinin gelişmiş özelliklerinden yararlanan bir OS X sürücüsünün olmamasından dolayı, bu...
Realtek RTL8111 / 8168 ailesi için OS X açık kaynaklı sürücü Not: Bu sürücü Realtek tarafından sağlanmayıp Mieze Github tarafından açık kaynak olarak geliştirilmektedir. Realtek RTL81111 / 8168 serisinin gelişmiş özelliklerinden yararlanan bir OS X sürücüsünün olmamasından dolayı, bu...
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.