Polygold PG-717 Nano Wifi Adaptörü (Ucuz-23 TL ve Mac OS X uyumlu)

Serhan Özcan

APPRENTICE
17 Mar 2019
22
1
21
38
Herkese selamlar arkadaşlar, Çok önceden masaüstü bilgisayarım için kullanmış olduğum bir wifi adaptörümü laptopuma yeni kurduğum High Sierra da denemek istedim. Ve mükemmel sinyal kalitesi ile sorunsuz çalıştırdım.
Ürün şu anda Gittigidiyor'da 23 TL :)

A_8MWB5CRwB4Wd3dyO8Ops43SKF7ktCc.png
Kullandığı Driver Realtek 8192CE ve 8188EU olarak gözüküyor fakat kendi içerisinden çıkan CD'de mac Driver mevcut değil. (En azından bendekinde yok.) O nedenle öncelikle alttaki Wifi Adaptörler için olan Driver paketini yüklüyoruz ve bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz. Üst kısımdaki statusbar alanında wifi adaptörü işareti göreceksiniz. Eğer çalışıyor ise ağınıza bağlanabilirsiniz.
Wireless USB Adapter Clover-V6.zip

Eğer çalışmıyor ise Asus N10 wireless Driver paketini kurup (utility olan değil) bilgisayarınızı tekrar yeniden başlatın. Ve çalıştığını göreceksiniz.

İNDİR

Modem ile aramda 1 duvar var ama iki ayrı noktadalar yaklaşık 10-15mt kadar. Sinyal gücü full olarak şu anda kullanmaktayım.

• Like
Tepkiler: montezuma

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Hangi macOS sürümü ile çalıştığını belirtirsen iyi olur.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: Serhan Özcan

Serhan Özcan

APPRENTICE
17 Mar 2019
22
1
21
38
Hangi macOS sürümü ile çalıştığını belirtirsen iyi olur.
Gözünüzden kaçtı herhalde hocam ilk paragrafta belirtmiştim. :) Bu arada sizi bulmuşken iki kelime etmem lazım. Yapmış olduğunuz işler gerçekten takdiri hakediyor. Hackintosh kullanıcıları olarak sizden çok şey öğrendik, öğrenmeyede devam ediyoruz. Tüm yardımlarınız ve paylaşımlarınız adına bir teşekkür etmek istedim. Saygılar :)

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,829
7,599
4,401
Gözünüzden kaçtı herhalde hocam ilk paragrafta belirtmiştim.
Çok pardon, görmemişim. Kusura bakma.
Bu arada sizi bulmuşken iki kelime etmem lazım. Yapmış olduğunuz işler gerçekten takdiri hakediyor. Hackintosh kullanıcıları olarak sizden çok şey öğrendik, öğrenmeyede devam ediyoruz. Tüm yardımlarınız ve paylaşımlarınız adına bir teşekkür etmek istedim. Saygılar
Teşekkürler.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler