Realtek RTL8188C Mac os uyumu.

Rammy

APPRENTICE
25 Ara 2020
4
1
21
Merhaba Sistemim; İ7 3632qm Gt630m Wifi kartım iste Realtek RTL8188C Bu sisteme uygun hangi mac os sürümünü önerirsiniz.

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
8,232
3,779
4,401
Cihazınız genel olarak hackintosh için uyumlu görünüyor. Cihaz muhtemelen optimus ve bu nedenle harici gt630m kullanamazsınız. Dahili Hd 4000 grafik işlemci bigsur sürümüne kadar desteği var ama bigsur için aynı zamanda sınırda bir grafik kartı. Cihaz marka model belirtmemişsiniz. Mobil cihazlarda sistem bilgileri ile birlikte marka model belirtmek önemli. En azından önceki kurulumlardan haraketle daha isabetli yorum yapılabilir. Yinede denemeden anlayamazsınız. BigSur ile başlayabilirsiniz. Olmadı Catalina ile denersiniz. Her halukarda hackintosh sabrı edinirseniz bir şekilde cihazınızı uygun bir sürümle kararlı bir hackintosh cihaz haline getirebilirsiniz. Şimdiden kolaylkılar dilerim.

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
ALC662
Ağ Aygıtları
RTL8111
Disk ve RAM
14GB DDR3 - Crucil 480GB SSD

Rammy

APPRENTICE
25 Ara 2020
4
1
21
Cihazınız genel olarak hackintosh için uyumlu görünüyor. Cihaz muhtemelen optimus ve bu nedenle harici gt630m kullanamazsınız. Dahili Hd 4000 grafik işlemci bigsur sürümüne kadar desteği var ama bigsur için aynı zamanda sınırda bir grafik kartı. Cihaz marka model belirtmemişsiniz. Mobil cihazlarda sistem bilgileri ile birlikte marka model belirtmek önemli. En azından önceki kurulumlardan haraketle daha isabetli yorum yapılabilir. Yinede denemeden anlayamazsınız. BigSur ile başlayabilirsiniz. Olmadı Catalina ile denersiniz. Her halukarda hackintosh sabrı edinirseniz bir şekilde cihazınızı uygun bir sürümle kararlı bir hackintosh cihaz haline getirebilirsiniz. Şimdiden kolaylkılar dilerim.
Hocam ben catalina ve Sierra sürümlerini cihazıma kurmuştum fakat 2sindede wifi sorununu yaşamıştım.

• Like
Tepkiler: kindo

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
8,232
3,779
4,401
Maalesef bu kartın desteği yok. Genel olarak grafik ve işlemci üzerinden değerlendirme yaptım. Ağ kartını palaşmanıza rağmen görmezden gelmişim.
Wifi kartını USB dongle bir cihazla aşabilirsiniz.

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
ALC662
Ağ Aygıtları
RTL8111
Disk ve RAM
14GB DDR3 - Crucil 480GB SSD

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
8,232
3,779
4,401
Bu cihaz AMD APU kullanıyor. Amd dahili grafik işlemcilerinin MacOS desteği yok. Mobil cihazlarda hackintosh için intel işlemci olmak zorunda.

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
ALC662