Evet, düzeldi muhtemelen teşekkür ederim. Apple logosu geldi bakalım heyecanlı bekleyiş sürüyorI need msi pro B650-P and 7600x EFI | AMD OS X - Don't Switch, Modify (amd-osx.com)
Bu linkte paylaştığımı kullan(usb3ler çalışıyor bu linktekinde, kurulum sonrası usb mapping yaparsın,). Bu foruma update edememiştim.
Kurulumu başarılı şekilde tamamladım, WiFi / Bluetooth ve Ses gibi özellikler çalışmıyor. Onlar için farklı bir konu açacağım, konuyu kirletmemek adına... Bu arada resimde görüldüğü gibi işlemci bilinmeyen konumda bu sebeple performans düşüşü yaşanabilir mi ve işlemciyi nasıl tanıtabilirim?
Kurulumu başarılı şekilde tamamladım, WiFi / Bluetooth ve Ses gibi özellikler çalışmıyor. Onlar için farklı bir konu açacağım, konuyu kirletmemek adına... Bu arada resimde görüldüğü gibi işlemci bilinmeyen konumda bu sebeple performans düşüşü yaşanabilir mi ve işlemciyi nasıl tanıtabilirim?
Merhabalar, işlemcimi Ryzen 9 7900X İle güncelledim. Doğal olarak çekirdek sayısında farklılık olduğu için şu an macOS açılmıyor. Sistemin açılabilmesi için EFI dosyamda ne gibi değişiklikler yapmam gerekiyor tam olarak? @strangerone
Ekli dosyalar
-
71.1 KB Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli
- Apple MacBook Air M1 Gold
- Anakart Modeli
- Asrock X670E Steel Legend
- İşlemci Modeli
- AMD Ryzen 9 7900X
- Grafik Kartı
- Sapphire Nitro+ S.E. RX 6900XT
- Ağ Aygıtları
- Fenvi HB 1200
- Disk ve RAM
- GSkill Trident Z 6200MHZ CL30 32GB x 2 64GB - Hyperx Fury 1TB GEN4 + Aorus 500GB GEN4 + Kingston 500GB M2 SSD + 4TB HDD + 1 TB HDD