ÇÖZÜLDÜ Ryzen 5 7600X + X670E EFI Dosyası

14 Eyl 2020
214
44
271
I need msi pro B650-P and 7600x EFI | AMD OS X - Don't Switch, Modify (amd-osx.com)

Bu linkte paylaştığımı kullan(usb3ler çalışıyor bu linktekinde, kurulum sonrası usb mapping yaparsın,). Bu foruma update edememiştim.
Evet, düzeldi muhtemelen teşekkür ederim. Apple logosu geldi bakalım heyecanlı bekleyiş sürüyor :).
Kurulumu başarılı şekilde tamamladım, WiFi / Bluetooth ve Ses gibi özellikler çalışmıyor. Onlar için farklı bir konu açacağım, konuyu kirletmemek adına... Bu arada resimde görüldüğü gibi işlemci bilinmeyen konumda bu sebeple performans düşüşü yaşanabilir mi ve işlemciyi nasıl tanıtabilirim?

1676401495251.png

Kurulumu başarılı şekilde tamamladım, WiFi / Bluetooth ve Ses gibi özellikler çalışmıyor. Onlar için farklı bir konu açacağım, konuyu kirletmemek adına... Bu arada resimde görüldüğü gibi işlemci bilinmeyen konumda bu sebeple performans düşüşü yaşanabilir mi ve işlemciyi nasıl tanıtabilirim?

1676401495251.png

Merhabalar, işlemcimi Ryzen 9 7900X İle güncelledim. Doğal olarak çekirdek sayısında farklılık olduğu için şu an macOS açılmıyor. Sistemin açılabilmesi için EFI dosyamda ne gibi değişiklikler yapmam gerekiyor tam olarak? @strangerone

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
Apple MacBook Air M1 Gold
Anakart Modeli
Asrock X670E Steel Legend
İşlemci Modeli
AMD Ryzen 9 7900X
Grafik Kartı
Sapphire Nitro+ S.E. RX 6900XT
Ağ Aygıtları
Fenvi HB 1200
Disk ve RAM
GSkill Trident Z 6200MHZ CL30 32GB x 2 64GB - Hyperx Fury 1TB GEN4 + Aorus 500GB GEN4 + Kingston 500GB M2 SSD + 4TB HDD + 1 TB HDD