Anlaşıldı. Temiz bir patched klasörü ile kendi BIOS'imin ACPI tablosunu çıkarabiliyorum değil mi?
Fakat patched klasörünü silmeme rağmen Windows yamasıyla düzelttiğim touchpadim sorunsuz çalışıyor. Aslında eskisi gibi çalışmaması gerekiyordu. Sebebi nedir ki?
@montezuma hocam bugün wifi olayını hallettim. Sistemle ilgili hiçbir şey yapmadım. Son sorumun cevabı ne acaba bir şeyi yanlış mı yaptım? Sadece patched içindekini sildim ve olması gerekenler olmadı gibi geldi.
Fakat patched klasörünü silmeme rağmen Windows yamasıyla düzelttiğim touchpadim sorunsuz çalışıyor. Aslında eskisi gibi çalışmaması gerekiyordu. Sebebi nedir ki?
@montezuma hocam bugün wifi olayını hallettim. Sistemle ilgili hiçbir şey yapmadım. Son sorumun cevabı ne acaba bir şeyi yanlış mı yaptım? Sadece patched içindekini sildim ve olması gerekenler olmadı gibi geldi.
EC tanımlı alanın bu kadar mı? Doğru yere bakıyor musun? Ek olarak DSDT dosyanda gerekli yamaları da yapmalısın.
Kendi DSDT dosyamda da bu bölüm aynı. EC bölümü burası mı bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor?Sen farklı bir cihaza ait DSDT kullanıyorsun. Eğer kendi DSDT dosyanı çıkartıp bunun üzerinden yama yapmazsan sorunun düzelmeyecek. Bu şekilde kullanırım diyorsan da sorun yok.
Son düzenleme: