Merhabalar öncelikle belirteyim kealos imajlarını ve osx info nun mojave imajını hepsini indirdim denedim karşılaştığım sorun daha önceden end randomseed diyip kalıyordu artık space basıp -v kutusuna tik atıyorum end randomseed i geçiyor sonsuz bir kod akmaya başlıyor usbcontroller hatası gibi birşey yazıyor anladığım kadarıyla yaklaşık 1 aydır uğraşıyorum halen kuramadım sizden isteğim sistemime uyumlu bir imaj tavsiye etmeniz ve bana kurulumda yardım etmeniz sıfırdan başlamak istiyorum sistemim = AMD FX8120, SAPPHİRE HD7850 O.C, GİGABYTE 990XAUD3,SEAGETE BARRACUDA 1 TB HDD,KİNGSTON 120 GB SSD sistemimde uyumsuz bir parça varmı bilmiyorum ekran kartı monitöre dvi kablo ile bağlı bir sorun olurmu önceki kurulum denemelerimde aldığım hatayıda görselde paylaşıyorum onun çözümü varsa uğraşırım ama malum diğer forumda yani kealos un forumunda pek yardımcı oldukları söylenemez 1 aydır okumadığım forum izlemediğim video kalmadı ama yok yine kurulmuyo benim makina bana gıcık heralde yardımları bekliyorum şimdiden teşekkürler.