Merhabalar
sistem özellikleri
5600g
Asus prime mk2 b450 anakart
Geçmişte oc 8.6 versyonunda monterey ile başarılı kurulum yaptım
osxinfo.net
Daha sonrasında ventura çıkınca mac üzerinden güncelleme yapıp venturaya geçtim yine sıkıntısız kullandım
format perilerimin gelmesiyle venturayı usb ye yazdırıp başarılı olan efimi içerisine attım fakat ilk 5-6 kod satırında saatlerce kaldı.
Ben de rehberdehi 9.3 versyınlu efilerden kullandım kurulum başarılı fakat usb portlarımın bazıları çalışmıyor. Yardımcı olabilir misiniz.
mümkün ise montereyde kullandığım efi üzerinde değişiklik yapmak istiyorumonda herşey stabildi venturaya uygun hale nasıl getiririm.
Microsoft OneDrive başarılı kurulum yaptığım efi
6core plist
sistem özellikleri
5600g
Asus prime mk2 b450 anakart
Geçmişte oc 8.6 versyonunda monterey ile başarılı kurulum yaptım
ÇÖZÜLDÜ - Asus Prime B450M-K2 Ryzen 5600g sistemde monterey kurulum aşamasında hata - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
asus prime b450m k ii anakart 5600g işlemci rx 570 saphire 4gb monterey 12.6.1 kurulum deniyorum rehberden kendime seçtiğim config dosyasını da ekledim, ingilizcem yetersiz github üzerinden araştıramadım kusura bakmayın :( içerisine herhangi bir kext eklemedim ya da config dosyasını...
format perilerimin gelmesiyle venturayı usb ye yazdırıp başarılı olan efimi içerisine attım fakat ilk 5-6 kod satırında saatlerce kaldı.
Ben de rehberdehi 9.3 versyınlu efilerden kullandım kurulum başarılı fakat usb portlarımın bazıları çalışmıyor. Yardımcı olabilir misiniz.
mümkün ise montereyde kullandığım efi üzerinde değişiklik yapmak istiyorumonda herşey stabildi venturaya uygun hale nasıl getiririm.
Microsoft OneDrive başarılı kurulum yaptığım efi
6core plist
Son düzenleme:
- Anakart Modeli
- Asus prime b450mk2
- İşlemci Modeli
- Ryzen 5600g
- Grafik Kartı
- Saphire rx 570 nitro 4gb
- Ses Kartı Modeli
- harici-focusrite solo gen3
- Ağ Aygıtları