Öncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığım konusunda emin değilim sizlerden bu konuda öncelikle özür dilyorum. Sorum şu;
mevcut pc'im de sata3 portunda takılı olan bir ssd'im mevcut. benim yapmak istediğim ise, dvd-r yerinede bir ssd takmak ve bir pc de iki farklı ssd takarak birisine windows diğerine macos kurmak macos'a ihtiyacım olduğu kadar windows'a da ihtiyacım oluyor. aslında çift ssd olmadanda tek bir ssde eğer macos + windows kullanabilmenin stabil bir yolu var ise bunu benimle paylaşıp yönlendireiblirseniz bunuda yapabilirim.
mevcut pc'im de sata3 portunda takılı olan bir ssd'im mevcut. benim yapmak istediğim ise, dvd-r yerinede bir ssd takmak ve bir pc de iki farklı ssd takarak birisine windows diğerine macos kurmak macos'a ihtiyacım olduğu kadar windows'a da ihtiyacım oluyor. aslında çift ssd olmadanda tek bir ssde eğer macos + windows kullanabilmenin stabil bir yolu var ise bunu benimle paylaşıp yönlendireiblirseniz bunuda yapabilirim.
- BootLoader
- OpenCore 0.7.3
- Laptop Modeli
- ASUS X541UJ
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5 7200u
- Grafik Kartı
- intel hd 620
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC256
- Ağ Aygıtları
- Ethernet -> RTL810xE -- Wi-Fii -> DW1550
- Disk ve RAM
- Gigabyte 256 GB 500mb-520mb SSD(macOS) & KingSton 240 GB 520mb-480mb SSD(Windows) & 16GB DDR4 2400MHZ CL14 RAM