ÇÖZÜLDÜ Acer Aspire V3-571G Wifi Sorunu

FurkanAYAZ

PADAVAN
13 Ağu 2020
115
19
71
Hocam çok çok sağolun kurulumu başarılı bir şekilde yaptim ancak klavyem calismiyor bu sorunu nasil halletmiştiniz ? Çok sagolun
Hoc
OC ile Snapshoot almayacaksın.
İmaj konusunda sürücü tanıtma videosundaki adımları izleyeceksin.
Hocam yukaridaki souma bakar misiniz

Node

PADAVAN
19 Ara 2019
113
22
121
Aşağıda paylaştığım bağlantıyı takip et ve sonucu yazmayı unutma.

İmzamda yazılı Atheros AR5BWB222 wifi için Mojave ve Catalinada AR9462 Kext kullanarak çalıştırmayı başarmıştım. Ancak AR9462 kextleri Big Sur'da çalışmadı. TP-Link usb wifi adaptörünü kullanarak internete bağlanabiliyorum.

FurkanAYAZ

PADAVAN
13 Ağu 2020
115
19
71
İmzamda yazılı Atheros AR5BWB222 wifi için Mojave ve Catalinada AR9462 Kext kullanarak çalıştırmayı başarmıştım. Ancak AR9462 kextleri Big Sur'da çalışmadı. TP-Link usb wifi adaptörünü kullanarak internete bağlanabiliyorum.
Tesekkurler. Allah razi olsun yardiminiz için.

• Like
Tepkiler: Node

Node

PADAVAN
19 Ara 2019
113
22
121
Aşağıda paylaştığım bağlantıyı takip et ve sonucu yazmayı unutma.

Bu bağlantıyı takip ederek wifi sorununu çözdüm. Harici USB wifi adaptörüne gerek kalmadan internete bağlanabiliyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FurkanAYAZ

PADAVAN
13 Ağu 2020
115
19
71
Bu bağlantıyı takip ederek wifi sorununu çözdüm. Harici USB wifi adaptörüne gerek kalmadan internete bağlanabiliyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Hocam merhaba, dün sitedeki big sur imajını indirdim sizde ayni islemleri yaptiginizdan müsait oldugunuz zamanda kendi efi nizi paylasabilir misiniz bilgisayarim acer v3-571g

FurkanAYAZ

PADAVAN
13 Ağu 2020
115
19
71

Hocam ayni kext'i kullandığımız için sormak istiyorum sizde de wifi de iken her 10 dakikada bir kopma olup tekrardan wifi'yi aç kapa yapma durumu oluyor mu ? Birde elinizde harici olarak kullandığınız tp-link wifi adaptörünün modelini verir misiniz ? Sizden çok şey istedim cidden sağ olun.

Node

PADAVAN
19 Ara 2019
113
22
121
Hocam ayni kext'i kullandığımız için sormak istiyorum sizde de wifi de iken her 10 dakikada bir kopma olup tekrardan wifi'yi aç kapa yapma durumu oluyor mu ? Birde elinizde harici olarak kullandığınız tp-link wifi adaptörünün modelini verir misiniz ? Sizden çok şey istedim cidden sağ olun.
Bende hiç kopma yok. TP-Link 822n wifi adaptörüm var ama şu anda kullanmıyorum. Big Sur en son sürümündeyim.

FurkanAYAZ

PADAVAN
13 Ağu 2020
115
19
71
Bende hiç kopma yok. TP-Link 822n wifi adaptörüm var ama şu anda kullanmıyorum. Big Sur en son sürümündeyim.

Hocam dün çözdüm herhalde kext'leri değiştim ve Xcode gibi 12 gb'lık uygulamayı kopmadan indirdim. Ama emülatörler yavaş ya :S Ekran kartı desteklemeyince bu kadar oluyor.

Node

PADAVAN
19 Ara 2019
113
22
121
Hocam GT730m'yi tanıtabildiniz mi ?

Sizde ki gt630m bendeki gt730m hocam aynı sayılır sağlıklı bir şekilde tanıtabildiniz mi ekran kartını ? Yoksa bendede aynı performansı veriyorda ben mi bilmiyorum.
Ekran kartımla ilgili herhangi bir sorunum yok. Big Sur’da Catalina’dan daha iyi çalışıyor.