EFI yi at düzelteyim. Düzeltemesi kolay
WeTransfer | Send Large Files Fast
The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free.
EFI yi at düzelteyim. Düzeltemesi kolay
Sakın offline olma iki dakika daldım. Hemen düzeltiyorum.
Tamam hocam bekliyorum linkiEFI hazır
Bir de internet iyi olsa
BuyurEFI.zip dosyasını indir - download
EFI.zip dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yüklewww.dosya.tc
Son durum nedir?
@okartal
O Zaman sorun Bluetooth da
Confige bir daha bir bakiyim
bende problem yok
Ekli dosyayı görüntüle 57202
Airdrop WIFI ile çalışır. İntel olduğundan WIFI Tek yönlü çalışır. Bluetooth u halledelim önce
AirDrop’ta var gibi gözüküyor ama o da herhangi bir gönderme veya alma yapmıyor veya bir cihaz görmüyor
@okartal
Airdrop WIFI ile çalışır. İntel olduğundan WIFI Tek yönlü çalışır. Bluetooth u halledelim önce
Normaldir. Bende de oluyor. Şuanlık bir çözümü yok ayrıca bu bir hata da değil.Ekli dosyayı görüntüle 57209
En sonki configten sonra sistem açılmadı, USB ile de açamadım. Şimdi yeni kurdum makinayı. Dünkü yaptıklarım yaptım ama root patch olmuyor.
sorunu çözdüm.
Ekli dosyayı görüntüle 57241
bu nedir ? wi-fi bilinen ağların üzerinde ünlem işareti ile çıkıyor.
selamın aleyküm bu yöntem ile iPhone ekran yansıtmanın calistigina eminmisinBugünkü rehberimizde Airportitlwm kullanarak nasıl Sequoia da intel WİFİ çalıştırabiliceğinizden bahsedeceğim. Githubda gezinirken keşfettiğim ve denemezsem olmaz dediğim bir yöntemdir. Çalışınca da hemen paylaşmak istedim.
Sequoia'da Intel Wi-Fi kartını aktif hale getirmek için OCLP yöntemi iki bölümden oluşmaktadır. Biri OCLP Wi-Fi kök yaması, diğeri ise OCLP kök yamasının çalışmasını sağlamak için Intel Wi-Fi kartını BCM (Bradcom) kartı olarak taklitini içeriyor. Ayrıntılar aşağıda listelenmiştir.
Önce cihazınızın Device Path ini hackintooldan bulun. Kurulum rehberini incelediyseniz PCI aygıtlarını OpenCore a aktarmışsınız demektir. Bu adımı atlayabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 56387
Config dosyanıza cihaz yolunuzu eklediyseniz. İkinci aşamaya geçebiliriz. Görsel temsilidir. Görseldeki cihaz yolunu değil kendi cihaz yolunuzu OpenCore a aktarın. Ayrıca # işaretini kullanmayın. Cihaz yolunu ekledikten sonra sağda bulunan IOName vs. hepsini değiştirmeden aynen ekleyin.
Solda kendi cihaz yolunuz ekli. Sağ kısımda hiç bir şeye oynamadan eklediniz. O zaman devam edelim.
Ekli dosyayı görüntüle 56388
Ardından benim verdiğim kext dosyalarını indirin ve OpenCore a işleyin. Burada kext sıralamalarının aşağıdaki gibi olduğuna dikkat etmekte fayda var. Aşağıdaki temsili görsel arasındaki tek fark şu FamilyLegacy kextinin plugini olarak AirportitlwmVentura.kext dosyası bulunmakta.
Ekli dosyayı görüntüle 56389
SIP yi devre dışı bırakın. OCLP kullanacaksınız o yüzden AMFIPass ın işli olması lazım. Bunun yanında da dikkat etmeniz gereken bir diğer husus kernel dan IOSkywalkFamily kextini Block kısmına eklemeniz gerekiyor. Fark ettiyseniz şu an yaptığımız işlemler BCM kartları OCLP de etkinleştirmek için yapılan işlemler.
Ekli dosyayı görüntüle 56390
Ardından OCLP ile yamanızı yapın. Modern Wireless olarak gözükecektir. Yamadan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. WIFI çalışmayacaktır. Fakat WIFI için gerekli işlemleri hallettik.
Ekli dosyayı görüntüle 56391
Yeninden başlattıktan sonra burada olduğu gibi cihaz yolunuza # işareti koyarak devre dışı bırakın ve tekrar yeniden başlattıktan sonra WIFI nız artık çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 56394
Ekli dosyayı görüntüle 56380
Ekli dosyayı görüntüle 56381
Ağ servisi etkin değil dediğine bakmayın. WIFI sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Aşağıya gerekli olan kext leri ve ihtiyaç duyarsınız diye de configimi bırakıyorum. Hangi ayarları nasıl yaptığımı görmeniz açısından. İyi forumlar.
kextler.zip dosyasını indir - download
kextler.zip dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yüklewww.dosya.tc
TEST EDİLENLER:
Airplay ve İServices tamamıyla çalışıyor.
AirDrop ise tek yönlü çalışıyor.
İphone ekran yansıtma da sorunsuz çalışıyor.
Kaynakça: Please add AirportItlwm support for macOS 15 Sequoia · Issue #1009 · OpenIntelWireless/itlwm
selamun aleyküm gardas iPhone ekran yansıtma oldumudenedim wifi açılıyor ama hiç wifi yayını bulmuyor sadece iphone görüyor onuda erişim noktası olarak onada bağlanmıyor.
bazı ayarları yanlış yapmışım sonradan çalıştırdım teşekkür ederim
selamın aleyküm bu yöntem ile iPhone ekran yansıtmanın calistigina eminmisin
selamun aleyküm gardas iPhone ekran yansıtma oldumu denedimi
Iphone yansıtma çalışmıyor. Bluetooth tam çalışmadığı için. AirDrop'ta öyle.selamın aleyküm bu yöntem ile iPhone ekran yansıtmanın calistigina eminmisin
selamun aleyküm gardas iPhone ekran yansıtma oldumu
Facetime aramaları sağlıklı çalışmıyor. Arama başarısız diyor. Halbuki kablo ile bağlı olduğunda sorun olmuyor çalışıyor. Düzeltilebilenecek bir yeri var mıdır?Normaldir. Bende de oluyor. Şuanlık bir çözümü yok ayrıca bu bir hata da değil.
iphone ekran yansitma calisiyormu hocam eminmisinBugünkü rehberimizde Airportitlwm kullanarak nasıl Sequoia da intel WİFİ çalıştırabiliceğinizden bahsedeceğim. Githubda gezinirken keşfettiğim ve denemezsem olmaz dediğim bir yöntemdir. Çalışınca da hemen paylaşmak istedim.
Sequoia'da Intel Wi-Fi kartını aktif hale getirmek için OCLP yöntemi iki bölümden oluşmaktadır. Biri OCLP Wi-Fi kök yaması, diğeri ise OCLP kök yamasının çalışmasını sağlamak için Intel Wi-Fi kartını BCM (Bradcom) kartı olarak taklitini içeriyor. Ayrıntılar aşağıda listelenmiştir.
Önce cihazınızın Device Path ini hackintooldan bulun. Kurulum rehberini incelediyseniz PCI aygıtlarını OpenCore a aktarmışsınız demektir. Bu adımı atlayabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 56387
Config dosyanıza cihaz yolunuzu eklediyseniz. İkinci aşamaya geçebiliriz. Görsel temsilidir. Görseldeki cihaz yolunu değil kendi cihaz yolunuzu OpenCore a aktarın. Ayrıca # işaretini kullanmayın. Cihaz yolunu ekledikten sonra sağda bulunan IOName vs. hepsini değiştirmeden aynen ekleyin.
Solda kendi cihaz yolunuz ekli. Sağ kısımda hiç bir şeye oynamadan eklediniz. O zaman devam edelim.
Ekli dosyayı görüntüle 56388
Ardından benim verdiğim kext dosyalarını indirin ve OpenCore a işleyin. Burada kext sıralamalarının aşağıdaki gibi olduğuna dikkat etmekte fayda var. Aşağıdaki temsili görsel arasındaki tek fark şu FamilyLegacy kextinin plugini olarak AirportitlwmVentura.kext dosyası bulunmakta.
Ekli dosyayı görüntüle 56389
SIP yi devre dışı bırakın. OCLP kullanacaksınız o yüzden AMFIPass ın işli olması lazım. Bunun yanında da dikkat etmeniz gereken bir diğer husus kernel dan IOSkywalkFamily kextini Block kısmına eklemeniz gerekiyor. Fark ettiyseniz şu an yaptığımız işlemler BCM kartları OCLP de etkinleştirmek için yapılan işlemler.
Ekli dosyayı görüntüle 56390
Ardından OCLP ile yamanızı yapın. Modern Wireless olarak gözükecektir. Yamadan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. WIFI çalışmayacaktır. Fakat WIFI için gerekli işlemleri hallettik.
Ekli dosyayı görüntüle 56391
Yeninden başlattıktan sonra burada olduğu gibi cihaz yolunuza # işareti koyarak devre dışı bırakın ve tekrar yeniden başlattıktan sonra WIFI nız artık çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 56394
Ekli dosyayı görüntüle 56380
Ekli dosyayı görüntüle 56381
Ağ servisi etkin değil dediğine bakmayın. WIFI sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Aşağıya gerekli olan kext leri ve ihtiyaç duyarsınız diye de configimi bırakıyorum. Hangi ayarları nasıl yaptığımı görmeniz açısından. İyi forumlar.
kextler.zip dosyasını indir - download
kextler.zip dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yüklewww.dosya.tc
TEST EDİLENLER:
Airplay ve İServices tamamıyla çalışıyor.
AirDrop ise tek yönlü çalışıyor.
İphone ekran yansıtma da sorunsuz çalışıyor.
Kaynakça: Please add AirportItlwm support for macOS 15 Sequoia · Issue #1009 · OpenIntelWireless/itlwm
iphone ekran yansitma calistimi?denedim wifi açılıyor ama hiç wifi yayını bulmuyor sadece iphone görüyor onuda erişim noktası olarak onada bağlanmıyor.
bazı ayarları yanlış yapmışım sonradan çalıştırdım teşekkür ederim
Hayır çalışmıyoriphone ekran yansitma calisiyormu hocam eminmisin
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.