[Başarılı Kurulum] Asus K555UQ Opencore MacOs Big Sur Beta 3 (20A5323l) - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu sistemime başarılı bir şekilde Big Sur kurulumu yapmıştım. Tabiki eksikleri var ancak diğer taraftan aynı sistem üzerinde diğer SSD'de Clover dan Open Core bootloader'a geçiş yaptığım Catalina'da yüklü. Clover da uzun yıllar neredeyse mac gibi kullandığım sistemimi Open Core'a geçiş yaptığımda tüm mimarinin farklı olması ve Big Sur'a hazırlık olması sebebiyle tüm ayarlarını ve yamalarını yeniden oluşturmaya çalıştım.
Şu ana kadar Wifi, Batarya, Asus Fn Tuşları, Touchpad, İkinci Grafik Kartı (Kapalı), Grafik Kartı (İntel HD Grafik 520-4K ve HEVC Render) özelliklerini tam olarak aktif hale getirdim. Güç Yönetimini kısmen aktif edebildim. Bu ayarlar tamamen SSDT kullanılarak yapılmıştır. DSDT kullanılmamıştır. @linepower
Problemimde tam burada başlıyor.
1. Sistemi kapattığım zaman tam kapanma sağlandıktan bir kaç saniye sonra yeniden açılıyor.
2. Uyku moduna girer girmez çıkıyor, ekranın açılmasında bir problem yok. Uykudan uyanma da sorun yok. Fare tuşuna basar basmaz ekrana görüntü geliyor.
Efi Klasörüm Ektedir. Asus-K555UQ-OpenCore-Catalina-Wifi-Grafik-Hevc-Ses-Bat-Fn-TouchPad-MacPro13.1-2020.11.10
Yardımlarınız için teşekkür ederim. @KaoS
Şu ana kadar Wifi, Batarya, Asus Fn Tuşları, Touchpad, İkinci Grafik Kartı (Kapalı), Grafik Kartı (İntel HD Grafik 520-4K ve HEVC Render) özelliklerini tam olarak aktif hale getirdim. Güç Yönetimini kısmen aktif edebildim. Bu ayarlar tamamen SSDT kullanılarak yapılmıştır. DSDT kullanılmamıştır. @linepower
Problemimde tam burada başlıyor.
1. Sistemi kapattığım zaman tam kapanma sağlandıktan bir kaç saniye sonra yeniden açılıyor.
2. Uyku moduna girer girmez çıkıyor, ekranın açılmasında bir problem yok. Uykudan uyanma da sorun yok. Fare tuşuna basar basmaz ekrana görüntü geliyor.
Efi Klasörüm Ektedir. Asus-K555UQ-OpenCore-Catalina-Wifi-Grafik-Hevc-Ses-Bat-Fn-TouchPad-MacPro13.1-2020.11.10
Yardımlarınız için teşekkür ederim. @KaoS
- BootLoader
- OpenCore 1.0.5 (Dev) / Sonoma
- Laptop Modeli
- Asus VivoBook x571li-bq377
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7-10870H
- Grafik Kartı
- Intel(R) HD Graphics 630 & Nvidia Geforce 1650Ti
- Ses Kartı Modeli
- Realtek Alc 255 (Alc_ID:18)
- Ağ Aygıtları
- Broadcom BCM4350 (BT BCM2045A0 Bluetooth 4.0)
- Disk ve RAM
- Crucial P5+ M2 1TB SSD - 16GB DDR4 2667 Mhz