Ses için kalıcı çözüm isterseniz windows üzerinden aida64 programı veya benzeri bir programla audio codecinizi öğrenmeniz lzm. Bulmanızı kolaylaştırmak açısından örnek veriyorum benimki ALC668. programı açtığınızda ses kartı kısmından benzer bir codec numarası öğrenme lzm.Sorunsuz kurulum yaptım ekran çözünürlüğü full hd değil ses yok pil görünmüyor yani herşey eksik ne yapabilir
Bunu öğrendikten sonra AppleALC.kext ile Hackintosh Cihazlarda Ses Aktif Etmek | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu bu rehberle sesini çalıştırabilirsin.
Ama uğraşmayım kolay bişey olsun dersen [Video Rehber] VoodooHDA ile Ses Tanıtmak | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu bu konuyu inceleyebilirsin.
Diğerleri için ise ilk açılışta, DSDT / SSDT Düzenleme Rehberi | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu buradaki rehberden de faydalanarak clover menüsü geldiğinde F4 tuşuna basıp bilgisayarınızı tekrar açtıktan sonra EFI>içerisindeki CLOVER klasörünün tamamını buradan paylaşabilirseniz yardım etmeye çalışırım. Ancak kendim yapayım dersen OS X INFO KÜTÜPHANESİ | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu bölümünden aradağınız her çözüme ulaşabilirsiniz.
- BootLoader
- Opencore
- Laptop Modeli
- Asus FX506li-HN005t
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5 10300H
- Grafik Kartı
- Nvidia GTX 1650Ti
- Ses Kartı Modeli
- ALC256/ALC3246
- Disk ve RAM
- 16GB DDR4 2933