kurulum USB içinden makinene uygun config.plist bulup var olan ile değiştirmeye çalış. Daha önce bende buna benzer sorunlar yaşadım ve sorunun config.plist olduğunu gördüm. Sende dene.
kurulum USB içinden makinene uygun config.plist bulup var olan ile değiştirmeye çalış. Daha önce bende buna benzer sorunlar yaşadım ve sorunun config.plist olduğunu gördüm. Sende dene.
Yapmıştım zaten, HD4400 olanı atmıştım. Yeniden denedim ne olur ne olmaz diye değişen bir şey olmadı. Rica etsem skype veya benzeri bir program vasıtasıyla yardımcı olabilme şansınız var mı çünkü BIOS çok çok eski ASUS'un sitesinde BIOS sürümü 403 olarak görünüyor geçen internette BIOS güncellemelerine baktım 3032 sürümleri falan var. @montezuma özel yardım etmiyormuş sanırım siz yardımcı olursanız sevinirim.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.