[Başarılı Kurulum] HP Pavillion Ryzen 3550H Vega 8 USB Wi-fi Sequoia

kadirsteel

APPRENTICE
28 Mar 2025
12
10
21
Merhabalar HP Pavillion Laptopuma Seqouia'yı Başarılı bir şekilde kurdum. Ses internet ekran kartı sorunsuz çalışıyor.

Ryzen 3550H
16GB DDR4 RAM
GTX 1050 GPU (İptal)
Radeon Vega 8
USB Wifi (TP-Link Archer T3U) Big Sur Wi-fi Sürücüsü ile tanıtıldı)
EFI Klasörü Open Core simplify ile hazırlandı. Eğer SSD ye kurmak istiyorsanız CatalinaAHCI kextini eklemeniz gerek. ben m2 MVME ye kurdum o yüzden ihtiyacım olmadı. SMBIOS mac pro 7.1

kruulumu osxinfo sequoia raw dosyası ile yaptım ancak kurulum yapıldıktan sonra beyaz ekranda takılı kaldı onu çözmek için nootedred kextini iptal edip kurulumu tamamlamanız gerekiyor. ardından OCAT yardımı ile tekrar aktifleştirince sıkıntı olmadı.
FN tuşları çalışıyor uyku modu sorunsuz. Usbler sorunsuz

Ekli dosyalar

BootLoader
Clover
Laptop Modeli
Lenovo Y560
İşlemci Modeli
Intel Core i7 740QM
Grafik Kartı
ATI Radeon HD5730
Disk ve RAM
4GB RAM
27 Tem 2025
21
2
21
abi hayranınım bana yardım edebilinmi big sur kurmaya çalışıyom efi var installerda load image failed - unsupported diyor

BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
HP Notebook 15-ac108nt
Anakart Modeli
HP 80C2
İşlemci Modeli
Intel Core i5-5200U 2.20GHz
Grafik Kartı
Intel HD Graphics 5500 & AMD Radeon R5 M330
Ses Kartı Modeli
Realtek High Definition Audio
Ağ Aygıtları
Realtek RTL8723BE 802.11 bgn Wi-Fi Adapter & Realtek PCI(e) Ethernet Controller
Disk ve RAM
SSD 120 GB & 4 GB DDR3 1600 MHz

ElgunHaci

APPRENTICE
28 Nis 2023
36
2
21
Merhabalar HP Pavillion Laptopuma Seqouia'yı Başarılı bir şekilde kurdum. Ses internet ekran kartı sorunsuz çalışıyor.

Ryzen 3550H
16GB DDR4 RAM
GTX 1050 GPU (İptal)
Radeon Vega 8
USB Wifi (TP-Link Archer T3U) Big Sur Wi-fi Sürücüsü ile tanıtıldı)
EFI Klasörü Open Core simplify ile hazırlandı. Eğer SSD ye kurmak istiyorsanız CatalinaAHCI kextini eklemeniz gerek. ben m2 MVME ye kurdum o yüzden ihtiyacım olmadı. SMBIOS mac pro 7.1

kruulumu osxinfo sequoia raw dosyası ile yaptım ancak kurulum yapıldıktan sonra beyaz ekranda takılı kaldı onu çözmek için nootedred kextini iptal edip kurulumu tamamlamanız gerekiyor. ardından OCAT yardımı ile tekrar aktifleştirince sıkıntı olmadı.
FN tuşları çalışıyor uyku modu sorunsuz. Usbler sorunsuz
Kadir Abi Şimdi Videonu izliyordum bende yapmak istedim (birkaç kere denemiştim olmamıştı) araştırıyordum sen çıktın bende laptopa bakıp dedimki aaa kadir abinin laptopu sonra gördümkü sensin zaten

BootLoader
OpenCore & Clover
Laptop Modeli
Masaüstü
Anakart Modeli
ASUS H110M-C
İşlemci Modeli
Intel(R) Core(TM) i3-6100 CPU @ 3.70GHz
Grafik Kartı
Intel HD 530 & Nvidia GT 730
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC887
Ağ Aygıtları
Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter (PHY: Realtek RTL8111)
Disk ve RAM
OSC SSD 240GB & TOSHIBA DT01ACA050
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler