[Başarılı Kurulum] Lenovo IDEAPAD 320 15IKB macOS High Sierra 10.13.6

arunal06

APPRENTICE
29 Ağu 2017
12
0
1

ilk3rkaya

APPRENTICE
25 Şub 2018
1
0
1
39
[Başarılı Kurulum] Lenovo IDEAPAD 320 15IKB macOS High Sierra 10.13.6

Ekli dosyayı görüntüle 7304

BIOS Ayarları: SecureBoot kapalı. AHCI modu aktif.
CLOVER EFI Dosyalarım:
LENOVO_CLOEFI.zip — Yandex.Disk
Sormak istediğim 2 soru var.
1- AHCI modda windows yanına mı kurulum yaptın? Eğer öyle ise windowsu da AHCI modda kurduğunu tahmin ediyorum.
2- Wifi kartını tanıtmış gibi görünüyorsun. Bunun için sistem üzerinde gelen kartı mı kullandın, yoksa sisteme sonradan dahili yada harici bir kart mı taktın?

KemalALKIN

PADAVAN
7 Nis 2017
145
135
101
ANKARA
Bu cihaz i5-8250U ve MX150 içeren cihaz mı? (Öyleymiş sanirim)
Herhangi bir sıkıntı var mı? Ben IdeaPad 300 cihazımda wifi+ses+parlaklık ayarını çalıştıramamıştım.
sadece dahili wifi desteklemediği için harici usb ile çözüm sağladım şimdilik. Ses için voodoohda veya applealc deneyebilrsiniz modele göre.
Sormak istediğim 2 soru var.
1- AHCI modda windows yanına mı kurulum yaptın? Eğer öyle ise windowsu da AHCI modda kurduğunu tahmin ediyorum.
2- Wifi kartını tanıtmış gibi görünüyorsun. Bunun için sistem üzerinde gelen kartı mı kullandın, yoksa sisteme sonradan dahili yada harici bir kart mı taktın?
1-Belirttiğim gibi AHCI yoksa mac sorun olabiliyor.
2-Wifi harici usb çözümü şu an.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler