ÇÖZÜLDÜ Başarılı kurulum sonrası açılış hatası

pltbkr

APPRENTICE
31 Ara 2018
30
13
21
Merhaba daha öncelerde kurulum yaptığımda AppleALC ile ses çıkışı alabiliyordum fakat bu sefer kurulum yaptığımda ses çıkışı alamadım. Kext yükleme olayları kafamı aşırı karıştırdığı için bende VooDooHDA clover ile kurulum yaptım daha sonra HDMI çıksa bile ses yine alamıyordum. Restart attığımda ise şuan "attempting system restart mach reboot" hatası alıyorum safe mode ilede açmayı denedim fakat çözümü olmadı.

Bundan önceki konularda gösterilen yollar aşırı derecede karışık geliyor. Sürekli atlana atlana anlatıldığı için bir türlü başaramadım. Sanırım config dosyamı değiştirmem gerekiyor fakat onuda windows ile nasıl yapıcam hiç bilmiyorum lütfen birazcık işin detayına inerek ve bilmeyen birine anlatır gibi anlatabilir misiniz? Hiç değilse benden sonra benim gibi problemler yaşayabilecek insanlarda daha akıcı bir çözüm bulsun.

Anakartım: H110M
İşlemcim: i3 7100k
EDİT: ŞUAN EFİ DOSYASINI WİNDOWSA MOUNT ETTİM

Son düzenleme:

kemalsans

JEDI
19 May 2019
490
226
301
Moderatörün son düzenlenenleri:
Laptop Modeli
Monster Abra A7 V6.1 / Clevo N170SD
Anakart Modeli
Intel HM87 (Lynx Point)
İşlemci Modeli
i7 4720HQ
Grafik Kartı
HD 4600, GTX 960M
Ses Kartı Modeli
ALC 269
Ağ Aygıtları
Intel AC-3160
Disk ve RAM
120GB M.2 SSD, 500 GB HDD & 12 GB RAM

pltbkr

APPRENTICE
31 Ara 2018
30
13
21
1-Öncelerde kurulum yaptığınızda ne zaman ? hangi önceler ?
2-VooDooHDA böyle hatalara sebep olabiliyor evet.
3-Bunun için @KaoS hocamın yayınladığı video rehber serisi var şuradan izleyebilirsiniz.
Hackintosh Rehberi Bölüm 6 : Ses Kartı Tanıtma
Hocam kext kurulumunu az önce siz atmadan aynı videoları izlemişim onlarla az bucak anladım fakat şuan asıl problem "attempting system restart mach reboot" bunu nasıl çözebilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:

kemalsans

JEDI
19 May 2019
490
226
301
Hocam kext kurulumunu az önce siz atmadan aynı videoları izlemişim onlarla az bucak anladım fakat şuan asıl problem "attempting system restart mach reboot" bunu nasıl çözebilirim?
Bu hataya neden olabilen bir çok şey var ve voodoohda'da neden olabiliyor, tavsiyem baştan kurup appleALC kullanman.

Laptop Modeli
Monster Abra A7 V6.1 / Clevo N170SD
Anakart Modeli
Intel HM87 (Lynx Point)
İşlemci Modeli
i7 4720HQ
Grafik Kartı
HD 4600, GTX 960M
Ses Kartı Modeli
ALC 269
Ağ Aygıtları
Intel AC-3160
Disk ve RAM
120GB M.2 SSD, 500 GB HDD & 12 GB RAM
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler