Merhaba daha öncelerde kurulum yaptığımda AppleALC ile ses çıkışı alabiliyordum fakat bu sefer kurulum yaptığımda ses çıkışı alamadım. Kext yükleme olayları kafamı aşırı karıştırdığı için bende VooDooHDA clover ile kurulum yaptım daha sonra HDMI çıksa bile ses yine alamıyordum. Restart attığımda ise şuan "attempting system restart mach reboot" hatası alıyorum safe mode ilede açmayı denedim fakat çözümü olmadı.
Bundan önceki konularda gösterilen yollar aşırı derecede karışık geliyor. Sürekli atlana atlana anlatıldığı için bir türlü başaramadım. Sanırım config dosyamı değiştirmem gerekiyor fakat onuda windows ile nasıl yapıcam hiç bilmiyorum lütfen birazcık işin detayına inerek ve bilmeyen birine anlatır gibi anlatabilir misiniz? Hiç değilse benden sonra benim gibi problemler yaşayabilecek insanlarda daha akıcı bir çözüm bulsun.
Anakartım: H110M
İşlemcim: i3 7100k
EDİT: ŞUAN EFİ DOSYASINI WİNDOWSA MOUNT ETTİM
Bundan önceki konularda gösterilen yollar aşırı derecede karışık geliyor. Sürekli atlana atlana anlatıldığı için bir türlü başaramadım. Sanırım config dosyamı değiştirmem gerekiyor fakat onuda windows ile nasıl yapıcam hiç bilmiyorum lütfen birazcık işin detayına inerek ve bilmeyen birine anlatır gibi anlatabilir misiniz? Hiç değilse benden sonra benim gibi problemler yaşayabilecek insanlarda daha akıcı bir çözüm bulsun.
Anakartım: H110M
İşlemcim: i3 7100k
EDİT: ŞUAN EFİ DOSYASINI WİNDOWSA MOUNT ETTİM
Son düzenleme: