Merhaba Dj öncelikle yeni kurlumun hayırlı olsun aynı sistem ve anakart işlemci üzerine bende kurabilirmiyim?Şuan için Ekran kartım RX470 256 bit aynısı sadece anakart işlemci alacağım.Kesinlikle sorunsuz stabil şekilde herhangi özel kurulum aşamaları gerekiyormu?Config düzenleme gibi? Bu konuda hiç düşünmeden işlemci anakartı alarak yapabilirsin diye önerin olursa yarın sistemi upgrade ederek bende bu sistemi geçmek isterim opencore kullanıyorsun sanırım clover ve catalina kullanıyorum şuan Monterey gecmek istiyorum sorunusz Monterey'de kurabilirmiyim?.Buarada Montezuma hocama teşekkür ederim onun sayesinde Mac kurulum sisteme ve kaç kişi çevremde arkadaşlarıma kurdum dua etmişlerdir.
Sorunsuz kurabilirsin. Sistem toplarken Hackintosh uyumlu toplamıştım. BigSur ve üzeri sürümleri destekler. Burada paylaşılan İmajlarda sadece CometLake config dosyasını kullanarak sorunsuz kurulum yapılmıştır. Ekstra bir ayar yoktur.
Ses ve ağ sürücüleri İmaj içinde bulunan EFI içinde mevcut. Ekran kartı Rx470 tam uyumlu. Smbios İmac 20.1 seçilir.
Ekstra olarak ne gibi ayar gerekli dersen, Efi içinde gerksiz kext dosyalarını silmek kalıyor.
Takıldığın yerde yardımcı oluruz.
Kolay Gelsin...