Herkese selamlar. İmzamdaki sistem üzerinde Monterey kullanıyorum. Bilgisayarı her açışımda bu hatayla karşılaşıyorum. Aç'a bastıktan sonra bilgisayarı normal bir şekilde kullanabiliyorum bir problem çıkmadan. Forum üzerinde birkaç başlık inceledim. Verilen çözüm yollarını (disk izlencesinden ilk yardım, cleanmymac ile optimizasyon, bios sıfırlama, nvram sıfırlama...) denedim ancak hiçbiri işe yaramadı. Bu hatanın loglarını bulup teşhis etmeyi de bilmiyorum açıkçası.
Sistemimi halihazırda Windows kurulu SSD'm üzerinde ayrı bir bölüntü açıp yüklemiştim. Bununla bir ilgisi olabilir mi? EasyUEFI üzerinde de gereksiz bir girdi bulunmuyor, sadece Windows Boot Manager ve OpenCore.efi. Bilgisi dahilinde olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Sistemimi halihazırda Windows kurulu SSD'm üzerinde ayrı bir bölüntü açıp yüklemiştim. Bununla bir ilgisi olabilir mi? EasyUEFI üzerinde de gereksiz bir girdi bulunmuyor, sadece Windows Boot Manager ve OpenCore.efi. Bilgisi dahilinde olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
- BootLoader
- OpenCore 0.7.8
- Laptop Modeli
- ASUS TUF FX506LI
- İşlemci Modeli
- Intel Core™ i5 10300H
- Grafik Kartı
- UHD Graphics 630 & NVIDIA GTX 1650Ti
- Ses Kartı Modeli
- REALTEK ALC256
- Ağ Aygıtları
- RTL8111 & MT7921