merhabalar fenvi ac1200 model wifi/bt combo kartını kullanıyorum. usb mapping yaptım ve gereken kext leri kurdum. sistem raporu ve hackingtool da usb portlarında bluetooth kontrolcüsünün bağlı olduğu gözüküyor. ama bluetooth cihazlarında göremiyorum onun yerine bcm_4350c2 modeli gözüküyor. kullandığm kart intel alt yapısını kullanıyor ama intel bluetooth olarak gözükmüyor onun yerine sistem raporunda böyle yazıyor.
Bluetooth Controller:
Address: NULL
State: Off
Chipset: BCM_4350C2
Discoverable: Off
Firmware Version: v0 c0
Product ID: 0x0001
Supported Devices: 0x382039 < HFP AVRCP A2DP HID Braille AACP GATT Serial >
Transport: USB
Vendor ID: 0x004C (Apple)
bcm için gerekli kext leride denedim intel içinde denedim bir sonuç alamadım. en son intel kext lerini denediğimde ayarlardan bluetooth u açabiliyordum ama aygıtlar gözükmüyordu. denetim merkezinden baktığımda kapalı gözüküyordu ordan açamıyordum. bu sorunu nasıl çözebilirim acaba yardımlarınız için teşekkür ederim.
NOT: wifi konusunda hiç bir sıkıntı olmadan bağlanıp kullanabiliyorum ve intel olarak sistem tanıyor.
NOT: burdaki ve çeşitli forumlardaki yöntemleri denedim ama sonuca ulaşamadım
BT için kullandığım kextler:
BlueToolFixup.kext
IntelBluetoothFirmware.kext
BlueToolFixup.kext
wifi için:
AirportItlwm.kext
Bluetooth Controller:
bcm için gerekli kext leride denedim intel içinde denedim bir sonuç alamadım. en son intel kext lerini denediğimde ayarlardan bluetooth u açabiliyordum ama aygıtlar gözükmüyordu. denetim merkezinden baktığımda kapalı gözüküyordu ordan açamıyordum. bu sorunu nasıl çözebilirim acaba yardımlarınız için teşekkür ederim.
NOT: wifi konusunda hiç bir sıkıntı olmadan bağlanıp kullanabiliyorum ve intel olarak sistem tanıyor.
BlueToolFixup.kext
BlueToolFixup.kext
wifi için:
AirportItlwm.kext
eklemeyi unutmuşum ekstradan IntelBTPatcher.kext de bt için kullanıyorummerhabalar fenvi ac1200 model wifi/bt combo kartını kullanıyorum. usb mapping yaptım ve gereken kext leri kurdum. sistem raporu ve hackingtool da usb portlarında bluetooth kontrolcüsünün bağlı olduğu gözüküyor. ama bluetooth cihazlarında göremiyorum onun yerine bcm_4350c2 modeli gözüküyor. kullandığm kart intel alt yapısını kullanıyor ama intel bluetooth olarak gözükmüyor onun yerine sistem raporunda böyle yazıyor.
Bluetooth Controller:
BlueToolFixup.kext
BlueToolFixup.kext
wifi için:
AirportItlwm.kext
Son düzenleme: