- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli
- Casper
- İşlemci Modeli
- Intel i3-6100U
- Grafik Kartı
- Intel® HD Grafik Kartı 520
- Ses Kartı Modeli
- intel
- Ağ Aygıtları
- Realtek RTL8723BE Wireless LAN 802.11
- Disk ve RAM
- 240 GB ssd
çok teşekkür ederim hemen deniyorum görselleri paylaşacağım sizlerleSanırım LEGACY BIOS. Boot Maintenance Manager kısmını gir ve Boot From File dedikten sonra USB'nin EFI'si içinde BOOT/BOOTx64.efi dosyasını seç. OpenCore açılmalı.
kurulum tamamlandı derken bootloder yapıcaktım bir baktım efi olarak görünmüyor sonra yoruldum kapattım şimdi açıp bakayım dedim yine aynı hata bu sefer düşük sürüm sierra falan deneyim bari napalımconfig dosyanı metin editörü ile aç ve "boot-args" diye arama yap çıkan ekranda alcid=1 kelimesinden sonra bir boşluk bırak ve şu komutu gir -no_compat_check
diski silergen sadece genişletilmiş günlük olarak sildirdi bana SSd yi yukarıda kutuda ise sadece 1 seçenek vardıEFI olarak görünmüyor derken? GUID olarak sildiğine emin misin diski?
windows yüklü olduğu diskini silip direk kurulum yapayım dedim ssd yeWindows yanına mı kurdun? Windowsun UEFI kurulu mu? Hangi diske kurdun
Config dosyanızı atabilir misiniz?hadyaa deliricem bu seferde this versiyon of te mac not sported hatası verdi bootloader dan mac diskini seçince yada baştan kurmaya kalkıncada aynı hatayı alıyorum
Hocam mojave kurmajtan vazgeçtim open core kuramıyorum diye şimdi sierra ile başım dertte oraya konu açtım onada usb siz boot yapamıyorum clover ile kurmaya çalışıyorumConfig dosyanızı atabilir misiniz?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.