ÇÖZÜLDÜ GTX 1050 TI Kasma Problemi

9 Tem 2017
218
62
251
30
Terminal'e şu komtuları gir.
sudo chown -R 0:0 (NVDAStartupWeb.kext i buraya sürükle)
sudo chmod -R 755 (NVDAStartupWeb.kext i buraya sürükle)
sudo kextcache -i /

Sorun devam ederse Clover Bootloader ile sistem kimliğini iMac 18.3 yaparak dene.

Dipnot: Verbose ile NVIDIA çalışabiliyorsa sıkıntı yok. Öyle kalabilir ama mesela bende Verbose açılınca kurulu dahi olsa çalışmıyor. :)

• Like
Tepkiler: Talhaberber

Talhaberber

APPRENTICE
1 Şub 2018
59
0
0
29
Hocam inanamıyorum ya vallahi size inanamıyorum. Çok teşekkür ederim hocam zamanınızı harcadım, gerçekten kasma sorunu da gitti. Yani nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum hocam. Bu arada halen verbose ile çalışıyor.

9 Tem 2017
218
62
251
30
Hala güncelleme uyarısı gelmeye devam edecektir. NVIDIA ayar menüsünden otomatik güncelleme denetimini kapatırsanız bir daha uyarı gelmez.

Tüm sorunların çözüldüyse bir başarılı kurulum konusu bekliyorum.

Sorun çözüldü. @montezuma

• Like
Tepkiler: Talhaberber

sxpal

APPRENTICE
20 Kas 2017
61
6
21
43
Sevgili @Talhaberber mac işletim sistemi konusunda da acemiliklerin olduğunu sanıyorum. Bir de bunu hackintosh sistem üzerinde yapmaya çalışınca iyice afallamışsın. Sistemin kurulu olduğu diskte Library - System vb klasörler olmasa zaten sistemin açılmaz bu OSX sistem üzerinde de acemiliğinden kaynaklanıyor.

Diğer arkadaşlarımın anlatmak istediği de tam olarak bu sana. Şu an sistemin sorunsuz çalıştığını düşünüyorsan bu configrasyon dosyanı ve BIOS ayarlarını bir kağıda not al. Bunun yanında Boot Arguments'ler hakkında bilgi sahibi ol biraz. Clover Configurator en iyi arkadaşın olmak durumunda. Bir çok parametreyi hazır ve nazır bir biçimde kullanıp config dosyana yazabileceğin bir arayüz sağlayacak sana.

Verbose mod dan çıkmak için açılış yaptığın boot diskindeki EFI klasörü içerisinde config dosyanı clover configurator ile aç ve -v verbos sekmesindeki "tik" i kaldır ve kaydet.

Daha sonra bu sistemlere biraz daha hakim olmak için imessage fix uygulamayı dene. Forumlarda araştır ve soru sormadan önce bir çok şekilde dene. Yurt dışında bir çok sitede "aptallar için imessage fix" adı ile geçer bu. Yani bazı şeyleri uygulamak kolaydır ancak belli bir tecrübe dönemini yalnız olarak geçirmek durumundasın.

Güle güle kullan.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler