Sanırım direkt tanınmış böyle kullanabilirsin. PCI aygıtlarını confiğine gösterdin mi? Eğer evet ise aralarında ekran kartını bulup model kısmını düzenleyebilirsin belki işe yarar.
Hocam o makaleye baktım ama çok dolu bir makale.
Birde tüm uyku problemlerini ele almışlar ama genel olarak uyku problemi uykuya almama üzerine kurulu. Eskiden bende yaşıyordum örneğin uykuya alıyordum geri kalkıyordu.
Ama o problem değil şuan bendeki, bendeki problem uykuya aldıktan sonra geri kalkınca bilgisayar kitleniyor yeniden aç kapa yapmam gerekiyor.
Bu sorunu da spesifik olarak orda ele almamışlar. Sorunu çözeceğim diye ordaki herşeyi yapmak istemiyorum açıkcası çünkü bu çok kırılgan bir sistem 1 ayarı yanlış yazsan açılmıyor bilgisayar. Kurtarma diskim falan da yok haliyle windows'a format atıp windows'da tekrar efi hazırlayıp tekrar mac os kurmam gerekiyor. Haliyle benim için 1 adet yanlış deneme 2-3 saate maal oluyor o yüzden böyle paso doldurulmuş konuları pek dikkate almıyorum.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.