Genel Hackintosh harici özel uğraşlarımız.

baris_karaer

MASTER JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Nis 2017
1,741
671
1,351
Evet, demekki müzikle ilgilenenler Mac kullanıyormuş buradan bunu anlıyoruz. Bana gelecek olursak biraz farklı bir profil olacak;

* Bir kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum,
* Teknoloji ve bilgisayar ile 1989 yılında okulda tanıştım, Basic ve Pascal ile bir süre uğraştım, 486dx işlemciler, MSDOS ve windows 1.0 bilgisayarlarda,
* Daha sonra iş yoğunluğundan programcılığı bıraktım,
* Kahvesiz olmaz tabii. Evdeki Krups EA815P10 kahve makinesi ile taze çekilmiş kahvenin tadına doyum olmuyor,
* Hiç Mac'im olmadı ama @montezuma ve OsXiNFO sayesinde çok güzel hackintosh deneyimlerim oldu hatta son 1 yıldır Windows kullanmıyorum, bilgisayardan tamamen sildim, ama 2010'dan beri iphone kullanıyorum, 2010 da aldığım iphone4'ü hala kullanıyorum.
* Mac'in özellikle apple cihazları arasında senkronizasyon, veri aktarma, bağlantı, hotspot, evrensel kopyalama vb. birçok özelliğini çok seviyorum,
* Meyve olarak muza bayılırım.
* İyi bir müzik dinleyicisiyim, melodisi hoşuma giden her türlü müziği dinlerim.
* Bisiklet sürmeyi çok severim her gün işe bisiklet ile gidip gelirim, (Fuji Traverse One.1 şu anki bisikletim, Hibrit Şehir Bisikleti)
* ve Fakat hala High Sierra'ya geçemedim ikinci ekran kartını iptal girişimlerim sonuçsuz kaldı :)
Bence high sierra ile vakit kaybetme ustad, iyice stabilitesini oturtsun oyle kurulum yapalim. Ekran karti girisimleri can yakiyor :)

BootLoader
OpenCore 0.8.6
Laptop Modeli
Lenovo Thinkpad L440
Anakart Modeli
Gigabyte P43-ES3G
İşlemci Modeli
Intel® Xeon™ X5450
Grafik Kartı
Zotac GTX650 2GB (GK107)
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC888
Ağ Aygıtları
BCM94352Z
Disk ve RAM
8GB DDR2 1066MHz
  • Like
Tepkiler: Ediko
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler