Evet, demekki müzikle ilgilenenler Mac kullanıyormuş buradan bunu anlıyoruz. Bana gelecek olursak biraz farklı bir profil olacak;
* Bir kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum,
* Teknoloji ve bilgisayar ile 1989 yılında okulda tanıştım, Basic ve Pascal ile bir süre uğraştım, 486dx işlemciler, MSDOS ve windows 1.0 bilgisayarlarda,
* Daha sonra iş yoğunluğundan programcılığı bıraktım,
* Kahvesiz olmaz tabii. Evdeki Krups EA815P10 kahve makinesi ile taze çekilmiş kahvenin tadına doyum olmuyor,
* Hiç Mac'im olmadı ama
@montezuma ve
OsXiNFO sayesinde çok güzel hackintosh deneyimlerim oldu hatta son 1 yıldır Windows kullanmıyorum, bilgisayardan tamamen sildim, ama 2010'dan beri iphone kullanıyorum, 2010 da aldığım iphone4'ü hala kullanıyorum.
* Mac'in özellikle apple cihazları arasında senkronizasyon, veri aktarma, bağlantı, hotspot, evrensel kopyalama vb. birçok özelliğini çok seviyorum,
* Meyve olarak muza bayılırım.
* İyi bir müzik dinleyicisiyim, melodisi hoşuma giden her türlü müziği dinlerim.
* Bisiklet sürmeyi çok severim her gün işe bisiklet ile gidip gelirim, (Fuji Traverse One.1 şu anki bisikletim, Hibrit Şehir Bisikleti)
*
ve Fakat hala High Sierra'ya geçemedim ikinci ekran kartını iptal girişimlerim sonuçsuz kaldı