İşte o arkadaş evrim geçirmiş boyut atlamış bu konulardaHatta maraşta bir arkadaşın kanına girdim, macmini entegre etti aracındaki ses sistemine
Ki full audison thesis, braxlar bitplayhd, bitonehd'ler falan sistem var adamda![]()
Peki hocam BIOSMod ile ben Hackintosh'da GT 840M 4GB ekran kartımı kullanabilir miyim? Ben birçok oyunu Mac üzerinden oynamayı düşünüyorum. SteamOS yardımıyla oynayabilirmişiz. Eğer ki NVIDIA'nın çalışma şansı varsa bana modlanmış bir BIOS bulabilir misin hocam? Peki modlanmış BIOS kurarsam laptop zarar görür mü? Ayrıca ben Wi-Fi işini hallederim, M.2 destekli bir tane kart alıp bağlarım. Senin Wi-Fi girişine yaptığın o şeyi yapmayacağım.Yazım hatası olmuş sanırım? BiosMod dışında Harici ekran kartını ne yazık ki kullanamazsın. 820M ne yazık ki buna uygun değil. Ne amaçla harici (Nvidia) yı kullanmayı planlıyorsun?
Modlanmış Bios tamamen profesyonel bir konu. Bios'u bulmak değil, satın alıyorsun fakat satın aldığında kesin çalışacak diye bir durum yok. Sonrasında o Bios'u bilgisayara yüklemek vs Büyük risk. Tamamen olmasa bile şans sayılır. Modlanmış Bios bilgisayarına zarar verebilirPeki hocam BIOSMod ile ben Hackintosh'da GT 840M 4GB ekran kartımı kullanabilir miyim? Ben birçok oyunu Mac üzerinden oynamayı düşünüyorum. SteamOS yardımıyla oynayabilirmişiz. Eğer ki NVIDIA'nın çalışma şansı varsa bana modlanmış bir BIOS bulabilir misin hocam? Peki modlanmış BIOS kurarsam laptop zarar görür mü? Ayrıca ben Wi-Fi işini hallederim, M.2 destekli bir tane kart alıp bağlarım. Senin Wi-Fi girişine yaptığın o şeyi yapmayacağım.
Wi-Fi işi bende zaten tanıdığım bilgisayarcı abi var o bana bir kart bulacak. Peki modlanmış BIOS şimdi Hackintosh'da NVIDIA ekran kartını çalıştırır mı?Modlanmış Bios tamamen profesyonel bir konu. Bios'u bulmak değil, satın alıyorsun fakat satın aldığında kesin çalışacak diye bir durum yok. Sonrasında o Bios'u bilgisayara yüklemek vs Büyük risk. Tamamen olmasa bile şans sayılır. Modlanmış Bios bilgisayarına zarar verebilir
Wifi işini halledemezsin, çünkü bu seri olan modellerde whitelist var. M2sata da olsa Başka kart taktığın zaman bilgisayarın açılmaz. Lenovo buna müsade etmiyor. Ha sen imkanın olursa yine dene, umarım çalışır..
ÇalıştırmazWi-Fi işi bende zaten tanıdığım bilgisayarcı abi var o bana bir kart bulacak. Peki modlanmış BIOS şimdi Hackintosh'da NVIDIA ekran kartını çalıştırır mı?
Kardeşim nolur yardım et bana ben modlanmış BIOS kurayım mı kurmayayım mı? Peki yüzde kaç ihtimal olumlu sonuç alırım? Eğer ki BIOS bozulursa tamir edilebilir mi? Benim bir ara BIOS güncelleme maceralarım olmuştu birçoğunu tamir ettirmiştim vallaha, sadece 1 tanesi öldü o da eski bir makine olduğu için. Hadi kardeşim nolur yardımcı ol bana tek umudum sensin.Çalıştırmaz
Hiç bir şekilde Mod Bios işine girme, çalıştırmaz. Bilgisayarın elinde kalırKardeşim nolur yardım et bana ben modlanmış BIOS kurayım mı kurmayayım mı? Peki yüzde kaç ihtimal olumlu sonuç alırım? Eğer ki BIOS bozulursa tamir edilebilir mi? Benim bir ara BIOS güncelleme maceralarım olmuştu birçoğunu tamir ettirmiştim vallaha, sadece 1 tanesi öldü o da eski bir makine olduğu için. Hadi kardeşim nolur yardımcı ol bana tek umudum sensin.
Yani bilgisayar bozulunca tamir olmaz mı diyorsun? Onun parasında değilim ben, her türlü tamir parası ne kadarsa öderim vallaha. Sen sadece söyle BIOS bozulursa tamiri olur mu? Gerçekten psikopata bağladım ben yapacam vallaha kardeşim.Hiç bir şekilde Mod Bios işine girme, çalıştırmaz. Bilgisayarın elinde kalır
Karar ve Sorumluluk senin, Şimdiden kolay gelsinYani bilgisayar bozulunca tamir olmaz mı diyorsun? Onun parasında değilim ben, her türlü tamir parası ne kadarsa öderim vallaha. Sen sadece söyle BIOS bozulursa tamiri olur mu? Gerçekten psikopata bağladım ben yapacam vallaha kardeşim.
Çok teşekkür ederim kardeşim. Ben biraz daha araştırma yapmaya devam edeceğim hatta eski bir laptop bulursam oranın üstünde deneyip sonra elimdeki laptopa deneyeceğim.Karar ve Sorumluluk senin, Şimdiden kolay gelsin
maalesef ki model ID farkı olduğundan dolayı herhangi bir Z5070'in Bios'u, Başka bir Z5070'in Bios'una uymayabiliyor (INVALID olan sistemler haricinde)Keşke forumda yazsaydınız.BIOS konusunda baştan beri hata yaptınız.
Bende bu modelin modlanmış BIOS vardı size verebilirdim.
BIOS kurcalarken açılmama sorununu ben de yaşadım ama onu da çok risksiz bir işlemle halledebilmeyi başarmıştım.
Şu an aynı makineyi sorunsuz kullanıyorum.
Bazen aradığımızı uzaklarda aramamamız gerek.Keşke foruma yazsaydınız.
Hem BIOS için para ödemeyecektiniz, hem de diğer sorununuzu 10 dakikada halledecektik.
Geçmiş olsun.
Şifre kalkar fakat farklı sorunlarla karşılaşabilirsin. Geç açılma vs. yardımcı olmaya çalışabilirim bu konuda.@barisyasmin hocam bende de aynı model pc var mac kurmaya çalıştım ama biosta şifre olduğunu gördüm ne yaptıysam çözemedim şifreyi acaba sizin yöntemle bios modlasam şifre kalkarmı ?
çok iyi olur hocam çok uğraştım ama şifreyi kaldıramadım . Yardımcı olursanız çok sevinirimŞifre kalkar fakat farklı sorunlarla karşılaşabilirsin. Geç açılma vs. yardımcı olmaya çalışabilirim bu konuda.
Kaçıncı nesil işlemciye sahipsin?Merhaba, Whitelist sorunu HP ile bende de var ama BIOS mod olaylarına cesaret etmedim, USB ile çözdüm olayı.
Yalnız ben yazıdaki 1920X1080 ekran olayına ve ışıklı klavye olayına takıldım. HP bilgisayarım için uyumlu ışıklı klavye bulamıyorum maalesef, peki full hd ekran bulabilir miyim ? Bu konuda bilgi verebilir misiniz ?
3.Nesil ve altı olması lazım. Şimdi ben de ona bakıyordum. Model numaram ile girince 40 Pin ekranlar çıktı. 1080P 40Pin bir ekran alsam çalışma ihtimali var mı yani ?Kaçıncı nesil işlemciye sahipsin?
4. nesil ve üzeri 30 pin 1080P
3. nesil ve altı 40 pin 1080P
Tabii test etmek şartı ile, bazı makinalarda uyumluluk problemleri yaşanabilir
Bios sürümünüz nedir öncelikle. 9BCN26WW veya daha düşük versiyon mu bunu öğrenelim.çok iyi olur hocam çok uğraştım ama şifreyi kaldıramadım . Yardımcı olursanız çok sevinirim
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.