LeHang BCM94360CD BCM94331CD WiFi + Bluetooth 4.0 Karte auf PCI-E x1 (36Pin) Adapter für PC/Hackintosh - Kostenloser Versand ab 29€. Jetzt bei Amazon.de bestellen!
LeHang BCM94360CD BCM94331CD WiFi + Bluetooth 4.0 Karte auf PCI-E x1 (36Pin) Adapter für PC/Hackintosh - Kostenloser Versand ab 29€. Jetzt bei Amazon.de bestellen!
Fenvi T919 aldım aliexpress'ten baya seri geldi. Fakat hem wifi hem bt baglantısı baya vasat. 5 metre mesafeden xbox controllerı sürekli kesilmeden kullanamıyorum. Airport express de 5 metre mesafede, o da gayet düşük performans veriyor. (TPlink archer t4u'ya kıyasla)
Kasa ve duvarın arasında kalmasının muhtemelen bir etkisi vardır ama yani sırf bu yüzden de kasayı masaya koyacak değilim.
Bunun daha iyi bir çözümünü bilen var mı?
Başka marka? Ek anten vs gibi?
Realtek wifi kartım big sur tarafından desteklenmiyor ancak ethernet de kullanmak istemiyorum. Önerdiğiniz ASUS USB-N10 NANO usb cihazı bugün Big Sur'da sıkıntı çıkartır mı? Wifi ve bluetooth aynı karta bağlı diye bir şey duymuştum, ne kadar doğru bilmiyorum bu konuda fazlaca cahilim. Ancak bu usb cihazı alırsam wifi, bluetooth ve airdropta sıkıntı çıkar mı sizce?
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.