Merhaba Intel Centrino Advanced-N 6235 ile ilgili son durum nedir acaba laptopum için bundan satın almayı düşünüyorum. Airdrop bluetooth vs çalışıyor mu şu anda?
Ben tahaklkt.Merhaba Intel Centrino Advanced-N 6235 ile ilgili son durum nedir acaba laptopum için bundan satın almayı düşünüyorum. Airdrop bluetooth vs çalışıyor mu şu anda?
airport ile ilgili hiçbir fikrim yokBen tahaklkt.
Denedim. Bluetoothdan emin değilim ama wifiyi heliport ile kullanabiliyorsunuz.
Kartınız Wifi ve Bluetooth için uyumlu görünüyor.Intel(R) Centrino(R) Advanced-N 6235 AGN
İntel kartlar için airdrop hali hazırda çalışmaz. Gelecek geliştirmeler ile ne olur tam belli değil.Airdrop
İlk mesajda uyumluluk listesini incele.Wireless: Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 2230 tanıtıp wifiyi kullanabilirmiyim ? bununla
Aynısını yaptım fakat hala olmuyor. Big Sur kurup ekran driverlarini kurdum. Evde ethernet modem olmadığından bu dosyaları telefondan usbye atip usbden pcde çalıştırdım. Deniyorum ama sonuç alamıyorum.Kextleri doğru şekilde işliyor musun OpenCore kullanıyosan bu videoyu takip et.
Bende de heliport olmadı. Bu yüzden airport kullanıyorum. WiFi değiştirirsem kopma oluyor sadece.heliport ve itlvm güncelleme sonrası sayfalar daha hızlı yükleniyor. İlk kurulumda macOS Bigsur için Tonfang Hackintosh Utility ile oluşturduğum EFI'de standart WiFi yüklenmişti. Pek üstüne düşmemiştim. Bazen WiFi bağlı olduğu halde kopmalar oluyordu. Bakalım süreç ne gösterecek, heliport + itlvm olarak.
1.2 versiyonunu dene.Dostlar wifi airport kext ve itlwm kext +heliport denendi hiç bir şekilde ev wifisine bağlanmıyor. Samsung telefondan hotspot açıyorum sadece ona bağlanıyor.
Ev wifisine bağlanınca ip bulunamadı yazıyor. Yardım lütfen
WİFİ KART:intel centrino n1000 b/g/n
Bu bağlantıdaki kextleri kullanın.Arkadaşae n7265 intel wifi kartım var tabi bluetooth wifi bir wifi sistem görüyor kullanıyorum ama Bluetooth görmüyor
Denedim şimdi malesef olmadıBu bağlantıdaki kextleri kullanın.
sudo rm /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist
sudo rm /Library/Preferences/SystemConfiguration/preferences.plist
Bluetooth vardı normalde ben silince böyle olduKextleri EFI > OC > KEXT içerisine ekleyip Config > Kernel altına işliyorsunuz değil mi?
Bu işlemi yaptıktan sonra sistemi yeniden başlattığınızda opencore ekranı geldiğinde reset nvram uygulayın.
Öncesinde aşağıdaki kodları kodları terminaldensırasıyla çalıştırıp ağ ayarlarını sıfırlayıp sistemi yeniden başlatıp deneyin.
Bluetooth için kontrolü sistem tercihlerinden sağlayın.Kod:sudo rm /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist sudo rm /Library/Preferences/SystemConfiguration/preferences.plist
Ekli dosyayı görüntüle 38256
Eğer kexti doğru kuruyor ve reset nvram yapmanıza rağmen bluetooth modulu akrif olmuyorsa bios üzerinden ayarlarınızı kontrol edin. Bios üzerinden bluetooth modulu aktif mi? Kimi bioslarda burdan aktif/pasif seçeneği olur. Böyle bir seçenek yoksa biosta bir şey yapmanıza gerek yok.
Kextin Config > Kernel içindeki sıralamasını değiştirerek deneyin.
Ekli dosyayı görüntüle 38257
Kerne kısmında görünen bu sıralamayı değiştirin. Kexti lilu.kextin altında olacak şekilde sıralayın. Olmadı en alta alıp deneyin.
Her denemenizde sistemi yeniden boot edin ve reset nvram uygulayın.
Siz Bluetooth nasıl sildiniz? Yukarıdaki önerdiğim yöntemleri denediniz mi? Bios üzerinde bluetooth modulu var mı? Kextin sıralamsını değiştirip deniyor musunu? Verdiğim kodlar ile ağ ayarlarını sıfırlayı deniyor musunuz?Bluetooth vardı normalde ben silince böyle oldu
Ağ tercihleri bölümünden sildim yanlışlıklaSiz Bluetooth nasıl sildiniz? Yukarıdaki önerdiğim yöntemleri denediniz mi? Bios üzerinde bluetooth modulu var mı? Kextin sıralamsını değiştirip deniyor musunu? Verdiğim kodlar ile ağ ayarlarını sıfırlayı deniyor musunuz?
Hangi yöntemleri uyguluyorsunuz ve ne yapıyorsunuz anlaşılmadan nasıl ilerleyeceğiz?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.