ASUS N550JK için hackintosh kurulumu yaptım kurulum sonrası bilgisayarı kapattım hiçbir değişiklik yapmadan tekrar açtım açtığımda yüklediğim bir kaç program normalde başlangıçta açılmasına rağmen açılmadı programları manuel olarak kendim açtım logoları menü cubuğuna gelmedi bende tekrar kapattım açtığımda "The volume macOS could not be repaired" hatası aldım her yüklemem sonrası bir süre geçtiğinde hackintosh açılmıyor tekrar kurmak zorunda kalıyorum neden olduğunu anlamadım sizce harddiskin neresine kurmalıyım üstte paragon ile resim attım hep D yanına kurulum yaptım bu sefer C yanına macOS diye bölüm açtım hangisi daha sağlıklı olur?
Bir sorum daha var kurulum yaptıktan sonra Appstore üzerinden direk güncelleme yapabilir miyim? Zaten 10.13.4 kuruyorum ama güncelleme geldiğinde yapabilir miyim Basic GPT Hard disk yazıyor resimde?
Bir sorum daha var kurulum yaptıktan sonra Appstore üzerinden direk güncelleme yapabilir miyim? Zaten 10.13.4 kuruyorum ama güncelleme geldiğinde yapabilir miyim Basic GPT Hard disk yazıyor resimde?