Config içinde dediğim ayarları yapıp denedin mi? Zira 2.mesajda da Legacy olarak ayarlamak söylemişim. Kurulumu Legacy olarak yaptıktan sonra, zaten Windows / NO NAME içine Clover dosyalarını ekledikten sonra UEFI olarak boot edebilirsin.
Sen peki kurulum adılarını doğru bir şekilde uyguluyor musun? Zira hiç bir şey bahsetmiyorsun ve çok bilgi sahibi olmadan buradan sana yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Disk GPT, peki Windows nerede yüklü? Eğer GPT diskinde Windows yüklenmişse ve sen bunun içinden bölüntü yaratıp kurmaya çalışıyorsan bu bölüntü GPT olmuyor. Bu bölüntü MBR formatlı olur ve bunun için kurulum adımlarını takip edip kurulumu bu adımlara göre yapmalısın. İstersen video rehberi ile daha açıklayıcı olacaktır.
Legacy moda aldım sizin verdiğiniz config le disk gözükmedi. Normal configle de yasak işareti aldım. En iyisi bir süreliğine pes etmek çünkü o diskin neden gözükmediğini bile anlayamadım.
Sizce config lerin birinde diskin görünmesini birinde görünmemesinin nedeni nedir. Eğer ekran kartıma uygun config i atarsam yüksek ihtimalle yasak işaretini geçerim ama onu atınca da disk gözükmüyor. Kurana kadar zorlamaya karar verdi. Umarım yardımcı olmaya devam edersiniz.
montezuma bey ben baktım böyle olmuyor sierra 10.12.6 yükledim ve apple store üzerinden yükseltme makalenizdeki her şeyi yaptım fakat garip bir şekilde aynı hatayı aldım. Ne yapmam gerekiyor?
Hem diskleri gördüğün, hem de diskleri göremediğin Config dosyalarına defalarca baktım. Gerekli ayarları paylaştığım config dosyalarında yaptım. Burada senin doğru config dosyasını kullanıp kullanmadığın önemli. Ek olarak #4 mesajda yazdım NVMe mevcut diskin var ve bunun için gerekli yamaların yapılmış olması gerekiyor. Eğer bu yamalar config dosyasına girilmez ise hata alırsın. Son olarak Confgi dosyanda bir kaç değişiklik yaptım. Bununla bir dene. Ancak sorun çözülmez ise dediğim gibi sorun disk sorunudur.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.