Şimdi kurulumu başlatacağım ancak, config.plist'ime dokunmama gerek var mı direk orjinal olduğu gibi devam edeyim mi?
Orijinal config dosyasi ile deneyeyim dedim ve kurulum ekraninda bana "how do you connect" sorusunu sordu fakat wifi seçeneği kapalıydı ve 2 seçenek vardı. "Local internet" "şimdi bağlanma". Şimdi bağlanmayı seçip devam ettim ve "graphic" yine 7 mb gözüküyordu sonrasında config dosyasında biraz değişiklik yaptım ve yeniden başlattığımda "Graphics: GTX 1050 Ti 7mb" yazıyordu bu normal mi? Nvidia web driver indirmek istiyorum ancak internet ve ses yok. Multibeast ile hallediyoruz sanırım ancak ben hangisinin benim sistemime ait olduğunu nasıl bileceğim?
Yani bu sürücüleri Windows üzerinden indirip bunu bir USB dike kopyalayıp bunu macOS üzerinden açmak ne kadar zor olabilir? Ayrıca bir sürücü kurmak, Confg üzerinde yapacağın iki adet düzenleme (nv_disable= devre dışı, nvidiaweb= Aktif) zor olmamalı.
Ethernet modelin nedir? Ve Config dosyanı paylaş.
hocam interneti halletim. ancak şu ekran kartı okumama olayı halen sıkıntı yani işin garibi "nv_disable=1" in tikini de kaldırdım. Halen displays 7mb diyor. Sorun aynen şu yani;
Nvidia web driver i kurdum. Hocam ben config düzenlemeyi bilmiyorum galiba. Mount yapıyorum Config configurator ile daha sonra aç kısmından "NO NAME>EFİ>CLOVER" içindeki configi mi düzenlemem gerek? Bunu açtığım zaman sanki bomboş bir config dosyası gibi hiçbir yer tikli falan değil.
@montezuma hocam çok sağolun sizi de yordum. Problem, @ResidentBomb tarafından düzenlenmiş CLOVER dosyasının orjinali ile değişmesiyle çözülmüştür. Clover@talhaberber.zip - Google Drive
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.