Hackintosh Uyumlu Donanımlar altında yeni konu açmalısın.resimdeki özelliklere mac sistemini yükleyebilir miyim acaba
Hackintosh Uyumlu Donanımlar altında yeni konu açmalısın.Selamlar,
Ben Windows işletim sistemli bir bilgisayara (Laptop) MacOS High Sierra kurmak istiyorum, sistemim iyi mi yani kurulabilir bir sistem mi? Bir de iyi sonuç elde eder miyim?
İlk mesajda Google Drive indirme linkleri verilen imajlardan kurulum tipinize (masaüstü / dizüstü) uygun imajı seçip sayfayı açın.Kurulum imajını indiremedim birtürlü yardım lütfen
Daha sonra sayfada yazan Yine de İndir linkini tıklayın.Apple geçtiğimiz günlerde High Sierra 10.13.6 sürümünü yayınladı. Biz de bunun üzerine kurulum imajını ivedi olarak güncelledik.
Laptop:
[KOD]Desktop:
[KOD]
#1Can't find the Osx High Sierra image to download....
Bu en son ki derken neyi kastediyorsun?Hocam bu en sonki güncelleme dahil midir? 2.4 küsür GB olan.
17G3025 sürümüydü galiba, Nvidia 387.10.10.10.40.108 isteyen güncellemeBu en son ki derken neyi kastediyorsun?
Anladım hocam acı bir tecrübe ile öğrendim.Yazdığın sürüm High Sierra son güncellemesi. Bunu güncellemen gerekiyor elbette.
Kurabilirsin. Wifi ve Nvidia grafik kartın çalışmayacaktır.Merhabalar acaba imzamdaki laptop a kurmak istesem sıkıntı çıkarmı.
Çalışması için yapılabilecek bişeyler yokmu acaba gpu neyse de wifi çalışması önemli benim için.Kurabilirsin. Wifi ve Nvidia grafik kartın çalışmayacaktır.
Var tabi cihazınızın whitelist de olan hackos uyumlu bir wifi kart ile değiştirip kullanabilir yada usb wifi kullanabilirsiniz.Çalışması için yapılabilecek bişeyler yokmu acaba gpu neyse de wifi çalışması önemli benim için.
Sistem bilgilerinle yeni konu açmalısın.Merhaba
İlk kurulumu yapıyorum lakin daha sonra yeniden başlayınca kurulan harddisk görünmüyor ve yeniden kurmaya çalışıyor çöüzümü nedir.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.