Klasörü kopyala yapıştır yapıp masaüstü bilgisayara takıp boot ekranına geldim Fakat UEFI: usb partition 1 ve partition 2 şeklinde gösterdi hangisini seçmem gerek ?
İkiside UEFI di part 2 yi denedim hiçbir tepkime vermedi part 1 i seçip reset nvram yaptım tekrar yeniden başlattı boot ekranına gelip tekrar part 1 seçip busefer macos ile başlattım açıldı fakat internet gelmedi herhangi birşey yapmam gerekiyormu gelmesi için
Bios ekranında boot yerinde Olan seçenekleri söylüyorum
Opencore ( Bu ilk yaptığımda UEFI SANDİK CRUZER PARTİTİON 1 Dİ ) SEÇİP RESET NVRAM YAPTIKTAN SONRA OPENCORE OLDU
UEFI usb disk partition 2 (hiçbir tepkime vermiyor)
Windows boot manager
Enter setup
Boot ekranında opencore seçip opencore ekranındada macos seçince sistem açılıyor fakat internet bağlantısı yok
Şimdi usbyi çıkarıp laptoba taktım. verdiğiniz dosyaları adsız klasör20-efi-efi ve .ds store dosyasını macos dizinin olduğu ana dizine taşıdım.Sonucunda Efi ve macos ana dizinde olmuş oldu usb de.Tekrar masaüstüne taktım ve PARTİTİON 2 OLAN USB Yİ BOOT ETTİM sizin bana attığınız opencore ekranı açıldı benim kendi opencore ekranım değil bu ilkdefa görüyorum macosumu çalıştırmayı denedim fakat "this version of mac os X is not supported on this platform!" hatası verdi Reason : Mac-a****** diyip kapandı bilgisayar
Realtek® 8111H Gigabit LAN controller sizin ethernet kart modeliniz ve o EFI içerisinde RTL8111 kext yok.
Ekli kexti EFI/OC/Kexts klasörüne kopyala/ Yapıştır yapın.
Sonra yine eklediğim Config.plisti EFI/OC içerisindeki ile değiştirin.
Sistemi yeniden başlatın.
Dikkat: OpenCore ekranında NVRam Reset yapın yoksa çalışmaz. NVRam Reset logosunu göremezseniz boşluk tuşunu kullanın.
Hayır bir nedeni yok içerisine EFI klasörünü koymak için bilgisayarın oluşturduğu klasör. Değiştirebilirsiniz.
Size sadece içerisindeki EFI klasörü lazım olan.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.