Loading bar bir şey ifade etmiyor. Hatanın ne olduğunu anlamak için -v komutu ile başlatıp hata görseli paylaşmalısın.Hocam disk izlencelerinden diski sildim. Yeniden başlatıp usb den boot ettim. Kurulu macos diskini seçtim apple logosundaki loading bar yüklendi ve öyle kaldı. Telefondan yazdığım için resim
yukleyemiyorum. Smbios 18.1 i seçtim
Malesef ayni yerde kaldiSen sorunsuz paylaştığım sorunsuz boot ettiğin EFI ile başlattığında klavye çalışıyorsa bunu kullan. Klavye farklı USB portlarında dene. USB boot için kullandığın USB portunda elinde varsa bir çoklayıcı port kullanıp bu şekilde deneme yap.
disk izlencesinden diski siliyorum. Sonra kurulum yapacağım diski seçiyorum. ilk kurulum yapılıyor. Sonra pc yi yeniden baslatip kurulu diski seçiyorum. Boot from macos dediğimde yukarıdaki son resimde kaliyorAynı yerde kaldığın nedir? Kurulum yaptığını yazmışsın en son.
Aynı mesajDisk ismin hala aynı. Bunu değiştirmemişsin. Ek olarak şunu Others içine koyup dene;
RehabMan-USBInjectAll-2018-1108.zip
İlk olarak kurulumu nasıl tamamladığını paylaş. Ayrıca bir konu daha açmışsın.Hocam High Sierra kurdum . Ancak Clover configrator açmayaçalıştığımda “Clover Configurator” kimliği belirsiz bir geliştiriciden geldiği için açılamıyor. hatası alıyorum
Hocam sesi hala çalıştıramadım. Birde xcode kurulum hakıında bilginiz var mı?İlk olarak kurulumu nasıl tamamladığını paylaş. Ayrıca bir konu daha açmışsın.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.