sudo /Applications/Install\ macOS\ High\ Sierra.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/[usb drive adı] --applicationpath /Applications/Install\ macOS\ High\ Sierra.app --nointeraction
rica ederim, kolay gelsin = )Teşekkürler, ben denemeye devam ediyorum.
Sizin rehberinizi uygulayarak macOS High Sierra kurulumu yapmaya çalıştım. Videodaki bütün talimatlara uydum lakin sistem il reboottan sonra yani macOS un bir kısmını yükleyip restart atınca kurulum yaptığım diski seçiyorum ama kurulum devam etmiyor apple logosu ve aşağısındaki bar boş bir şekilde kalıyor ve ilerleme olmuyor. Yani kuruluma devam etmiyor. Ne yapmalıyım?Takıldığın yer ya da aldığın hata nedir? Bunu paylaş.
Yükleme yaparken kullanmış olduğun EFI dosyasını paylaşır mısın. Boot Arg larda sorun olabilir. bir de böyle bakalım.Bir çok kez daha denedim ve yükleme ekranı devam etmiyor hiçbir şekilde. İlk reboottan sonra kaldığı yerden devam etmiyor. Ya baştan başlıyor veyahut macOS yüklenemedi diyor ve bir türlü yapamadım. Lütfen yardım edin.
Sizin rehberinizi uygulayarak macOS High Sierra kurulumu yapmaya çalıştım. Videodaki bütün talimatlara uydum lakin sistem il reboottan sonra yani macOS un bir kısmını yükleyip restart atınca kurulum yaptığım diski seçiyorum ama kurulum devam etmiyor apple logosu ve aşağısındaki bar boş bir şekilde kalıyor ve ilerleme olmuyor. Yani kuruluma devam etmiyor. Ne yapmalıyım?
safe mode ile kurdum lakin bu seferde clover dosyalarını gormuyor ve normal boot edemiyorum..... Nedir bu çilem
Tekrardan secure boot ile kurdum açılıyor lakin hiçbir şekilde normal boot edemiyorum ve rehberde ne yazıyorsa onu yapıyorum.
Hertürlü seçeneği denedim normal boot edebilmek için lakin giremiyorum. Bir yol söyleyin bana. Secure boot ile girip clover bootloader ve multibeast kurmaya çalışıncada hata veriyor yapamadım yani. Başka flashdiske atmıştım clover dosyasını.
UEFI Sistemler için seçilmesi gereken ayarlar:Peki Clover bootloader da neleri işaretliyim? Sizin yaptığınız rehberde uefi drives ta hiçbir şey seçili değil lakin ben açınca bir sürü seçili oluyor, neleri seçmeliyim? paylaştığınız dosyayı rehberdeki dosya ile değiştireceğim değil mi ?
Bizim imajın EFI'si içide sadece verdiğim COnfig dosyasını değiştir. Kurulumdan sonra Clover Bootloader ayarını resimdeki gibi yap. SSD / EFI içinde Clover oluşturulduktan sonra USB içindeki drivers64UEFI klasörünü olduğu gibi SSD / CLOVER içindeki ile değiştir.Drivers64uefi içindeki seçenekler ben yapmaya kalkınca seçili olarak geliyor lakin sizin rehberinizde gelmiyor. Ordan hangilerini seçmemi önerirsiniz. Ben bütün rehberlerini izledim ve uyguladım ama ben programı çalıştırınca farklı oluyor.
paylaştığınız config dosyasını sizin imajnız içindeki cloverın içindeki efi kısmının içindeki config dosyası ile değiştireceğim doğrumu?
hizliresim haricinde bir resim yükleme sitesine resimlerini yükleyip resim paylaşabilirsin.Ekran görüntüsü paylasmak istiyorum hatalarla ilgili nasil yapabilirim. 4 gun oldu hala yükleyemedim macOS High sierra
Sizin paylaştığınız config.plist koyunca enject intel seçeneği kalktı direk.Öyle bir seçenek yok artık. Şuan tekrar yükleme deniyorum bios ayarlarını değiştirip.Inject Intel devre dışı bırakıp deneme yap. Ek olarak BIOS CSM= Enabled ya da Disabled yaparak deneme yap.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.