İlk etapta onu kullanmayacaksın çünkü senin cihazınla uyumlu değil, artık başka çare kalmazsa deneyebiliriz.
Tamamdır çok teşekkür ederim, iyi geceler dilerim ^^
-------------------------------------------------------------------------
12 mart Perşembe güncellemesi;
Gariptir ki parlaklık geldikten sonra şöyle bir sorunla karşılaştım, vram 1536 mb'dan 2048 mb'a çıktığı zaman bazı uygulamalarda grafiksel glitchler olmaya ve sürücü kararsızlaşmaya başladı.
Örnek vermem gerekirse atom'u açmaya çalıştığımda eski vhs kasetlerdeki bozulmalar gibi bozulmalar olmaya başladı.
Bunun dışında 0x01 0x02 0x04 0x06 şeklinde üç adet farklı id denedim ama sonuç hep aynı kaldı, takar takmaz kernel panic sorun bundan mı bilemiyorum ama appleAlc'yi vodoohda ile değiştirip denemeye karar verdim belki sorun bu yüzden oluyordur diye.
Hackintool'da ürettiğimiz yamayı config'e nasıl atmalıyız bunun üzerine düşündüm, notepadde size attığım ve sizden geleni inceledim ve kopyala yapıştır yapmayı düşündüm fakat rehberinizi tekrar okuyunca direkt olarak hacintool'dan seçip export etmekte karar kıldım.
Şuan için
@montezuma hocamın Framebuffer konusunda verdiği iki platform id'yi de test ettim ama sonuç yok ek olarak, merak ettiğim nokta gelişmiş sekmesindeki spoof device ideyi değiştirmek gerekli midir ?
bu postu voodohda deneyip güncelleyeceğim.