Peki ben şimdi tekrardan kurmaya çalışıcam olmazsa tekrardan yazarım ses dosyama vs baktını değil mi görüntü de ekledim kesin hangi yöntem çalışır birçok yöntem gönderdiniz bana gereken hangisi ses kısmımın görüntüsü paylaştım size biraz yumarı
verdiğiniz efi apple logosunda kalıyor yardımcı olur musunuz
OpenCore ile Hackintosh Sistemlerde Ses Kartı Tanıtmak - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu buna bakabilirsiniz
Konuya bir açıklık getirirsek , EFIyi sistem oluşturur , siz değil. O yüzden 1GB boş alan bırakmayın EFI için. Ses için gönderdiğim makaleye bakın. Eğer başka bir yerden bakıyorsanız , yardımcı olamam , çünkü neler yaptığınıızı bilmiyorum.
İlk önce kurmak için bunlar:
BalenaEtcher indirin ve imajı yazdırın.
Bir EFI dizini gözükecek Dosya Gezgininde (eğer yoksa söyleyin harf atamayıda gösteririm) , ondan sonra içine size göre olan EFIyi atın EFInin içine , sonra usbden boot edin , kurulum ekranına geldiğinizde Disk İzlencesine tıklayın , kullancağınız diski silin APFS formatında. Sildikten sonra çıkın ve macOS Sekuya kur’a basın , sonra sözleşmeyi kabul edin ve sildiğiniz diske basın ve kurulumu başlatın , bilgisayr bir kaç kere yeniden başlayacak.
Eğer usbsiz kullanmak istiyorsanız windows diskinide silin çünkü Windowsu bir kedi olarak düşünün , macOSuda fare . Windows macOSun efi partitionunu bozar. O yüzden en sağlıklısı ilk önce macOS sonra Windowstur.
OpCoreSimplify'de ses codec'i seçin diyecek ama orayı geçin , ses daha sonrada yapılandırılabilir.