Ne kadar süredir bu ekranda cihaz ?Hyper Thread, Virtual Technology, Secure Boot, SGX ve Platform Trust disabled durumda. UEFI modu açık. Aldığım hata da aşağıda:
Ekli dosyayı görüntüle 45021
Denedim şimdi, memory panic verdi. Ondan önce de @KaoS 'un dediği gibi bekledim, bu sefer şu kısımda takılı kaldı:Hiç forum EFI'si ile denemediysen dene önce onla bi.
Aldığın hata ekran kartı ile alakalı. Harici ekran kartını kapattığına emin ol eğer kapalı ise condig içerisinde ekran kartın İçin girdiğin platform id 0x12345678 olarak değiştir kurulum ekranına ulaşacaksın.Denedim şimdi, memory panic verdi. Ondan önce de @KaoS 'un dediği gibi bekledim, bu sefer şu kısımda takılı kaldı:
Ekli dosyayı görüntüle 45022
Merhaba, bahsettiğiniz şeyi yaptım, başka bir hatayla karşınızdayım tekrardanAldığın hata ekran kartı ile alakalı. Harici ekran kartını kapattığına emin ol eğer kapalı ise condig içerisinde ekran kartın İçin girdiğin platform id 0x12345678 olarak değiştir kurulum ekranına ulaşacaksın.
Konudaki son config'i denedim. Kernel panic verdi. Diğerlerinde de hatalar alıyorum. Sanıyorum o arkadaşın laptopunun konfigürasyonu farklı.Geçenlerde çözüme kavuşturduğum şu konu üzerinden takip edebilir ve kurulumu gerçekleştirebilirsin.![]()
ÇÖZÜLDÜ - lenovo ideapad gaming 3 15imh05 Monterey Kurulum Sorunu - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Tekrardan Merhabalar, İlginiz için teşekkürler, 012 laptop comet lake config.plist'ini denedim fakat ekte belirtmiş olduğum hatayı aldım. Nasıl bir yol izlemem lazımosxinfo.net
Pc başına geçince config dosyanı inceleyeceğim. Bildirim alabilmek için bu mesajın altına bir mesaj yaz.Tabi.
Konudaki son config'i denedim. Kernel panic verdi. Diğerlerinde de hatalar alıyorum. Sanıyorum o arkadaşın laptopunun konfigürasyonu farklı.
Tamamdır, vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.Pc başına geçince config dosyanı inceleyeceğim. Bildirim alabilmek için bu mesajın altına bir mesaj yaz.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.