Aklıma gelen ve bulduğum her şeyi yaptım ancak Wi-Fi açılmıyor
Ekli dosyalar
-
26.1 KB Görüntüleme: 137
Aklıma gelen ve bulduğum her şeyi yaptım ancak Wi-Fi açılmıyor
Ekli dosyayı görüntüle 50278
Ekli dosyayı görüntüle 50279
Ekli dosyayı görüntüle 50280
Vallah işe yaradıEkli dosyayı görüntüle 50281
ioskywalkfamily.kext en üstte olması gerekir. Yerini değiştirip tekrar deneyin.
Güncelleyelim o zaman.Sonoma Beta 7 Paylaşıldı.
Güncelleyin güncelleyin. 7.nesil işlemciye ayıp olmasın.Güncelleyelim o zaman.![]()
Dev 0.9.5 ne zaman çıktı?
Son sürümü 2 gün önceDev 0.9.5 ne zaman çıktı?
@strangerone Hocam Beta 7'yi kuruyorum. 8 çıkmadı de mi?
10 nesil üzeri işlemcilerin dahili grafik kartları hiç bir macOS sürümünde kullanılmadı. Dolayısıyla macOS desteği yok. Eğer bir masaüstü ve uyumlu bir harici ekran kartı olsaydı olurdu. 10. nesil üzeri Laptoplarda böyle bir durum söz konusu değil.Acaba Sonoma sürümü için imzamdaki laptop için kurabilir miyim ?
Cevap için teşekkür ederim. Peki bu şu demek mi olur, Apple eğer 10. nesil ve üzeri işlemcilerde kullanılan ekran kartlarını dahil ederse bizimde machintosh kurulumu yapabileceğimiz anlamına mı geliyor ? Yani umut var mı10 nesil üzeri işlemcilerin dahili grafik kartları hiç bir macOS sürümünde kullanılmadı. Dolayısıyla macOS desteği yok. Eğer bir masaüstü ve uyumlu bir harici ekran kartı olsaydı olurdu. 10. nesil üzeri Laptoplarda böyle bir durum söz konusu değil.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.