indirdim rarda iki dosya çıktı hanqisini usb yazdırcam
- Anakart Modeli
- Asus B450M-DRAGON
- İşlemci Modeli
- AMD Ryzen 7 2700 Eight-Core Processor
- Grafik Kartı
- AMD RADEON 6600 8 GB
- Disk ve RAM
- 128 SSD 1 TB HDD 16 GB RAM
Alttaki büyük boyutlu olan .raw uzantılı dosyayı yazın.indirdim rarda iki dosya çıktı hanqisini usb yazdırcam Ekli dosyayı görüntüle 21629
Var zaten.Video serisine, indirme, USB hazırlık vs aşamalarından başlayıp, kurulum videosuna kadar olan tüm aşamaları içeren bir video da hazırlayabilirseniz iyi olur
Bana göre, en önemli aşamalardan birisi.
Teşekkürler!
Teşekkür ederim!Var zaten.
Ayrıca;
![]()
Clover ile OS X Kurulumu - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
LapTop / Masaüstü cihazlara OS X kurulumu yaparken karşılaşılan en büyük zorluklardan biri, Clover OS X yükleyicisi ile sistemi boot edip kurulumu yapabilmek. Bu rehberde sizlere Laptop kurulumunda, USB'nin nasıl hazırlanacağı, USB hazırlarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini konu başlıkları...osxinfo.net
Sevgili dostum bununla ilgili yeni bir konu açar ve hata resimlerini paylaşırsan seve seve yardımcı olurum.Merhaba @KaoS hocam Asus N56VZ için Başarılı Catalina kurulumu yapıp forumda da paylaşmıştım. Dual Boot yaparak “Çoklu İşletim Sistemi Kurulumu“ videonuzu uygulayarak windows 10 kurulumu yapmaya çalıştım ama ne denediysem disk seçimi ekranından sonra kurulum aşamasına geçeceğim sırada
“Windows, EFI sistem bölümünün NTFS olarak biçimlendirildiğini algıladı.
EFI sistem bölümünü FAT32 olarak biçimlendirin ve yüklemeyi yeniden başlatın.” uyarısı alıyorum ve kurulumu gerçekleştiremiyorum. USB belleğimi FAT32 olarak yaptığım halde BIOS ayarından tutun flashı yeniden yapılandırma gibi bir çok aşamayı denememe rağmen bu hatayı alıyorum. Bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler
Daha önceden cihazına özel bir config oluşturduysan onunla bir dene çünkü burada paylaşılan configler genelin calıştırması için üretilmekte. Ayrıca donanım bilgilerinle birlikte bir konu açarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.Hocam 15.15.5 ile sıfırdan kurulum yapmaya çalışıyorumda panic hatası alıyorj
@KaoS
Hocam imza kısmında donanım bilgilerim mevcut ayrıca macos dosyası veya normal direkt klasörde olan imaj dosyasınıdan hangisini yazdırcağım önemli miDaha önceden cihazına özel bir config oluşturduysan onunla bir dene çünkü burada paylaşılan configler genelin calıştırması için üretilmekte. Ayrıca donanım bilgilerinle birlikte bir konu açarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
İmzada yazmasının çok fazla bir önemi yok zira herkes konu içerisinde direkt bakamaz veya arada kalır diye yeni konu açmanızı öneriyoruz. macOS Catalina 10.15.5'in raw dosyasını yazdıracaksınız sadece. MacOS dosyası derken 4kblık dosyalardan bahsetmiyorsunuzdur umarım onu yazdırdıysanız çalışmaz. Büyük olan 8gb'dan büyük olan dosyayı yazdırmanız gerekmekte.Hocam imza kısmında donanım bilgilerim mevcut ayrıca macos dosyası veya normal direkt klasörde olan imaj dosyasınıdan hangisini yazdırcağım önemli mi
Tamam ana klasördekini yazdırıyormuşuz admin bana 15.15.4 deyken bunu oluşturmuştu bunu kullanabilirim sanırım öyle miDaha önceden cihazına özel bir config oluşturduysan onunla bir dene çünkü burada paylaşılan configler genelin calıştırması için üretilmekte. Ayrıca donanım bilgilerinle birlikte bir konu açarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
Adminin oluşturduğu değil kurulumdan sonra sizin oluşturacağınız config dosyası önemli zira içerisinde bir sürü gereksiz kext ve yama var. Ve bu yamalar sistemi yavaşlatabilir veya sisteminizde kernel panic oluşmasına sebep olabilir. Bu yüzden @KaoS arkadaşımızın oluşturduğu videoları izlemeni tavsiye ederim.Tamam ana klasördekini yazdırıyormuşuz admin bana 15.15.4 deyken bunu oluşturmuştu bunu kullanabilirim sanırım öyle mi
Hocam install mac os dediğimde bu hata ile karşılaşıyorum sistem açılmadan hangisi çalışşmıyor nasıl bilicemAdminin oluşturduğu değil kurulumdan sonra sizin oluşturacağınız config dosyası önemli zira içerisinde bir sürü gereksiz kext ve yama var. Ve bu yamalar sistemi yavaşlatabilir veya sisteminizde kernel panic oluşmasına sebep olabilir. Bu yüzden @KaoS arkadaşımızın oluşturduğu videoları izlemeni tavsiye ederim.
Soylediğim gibi siz konu açın yardımcı olalım buradan konu çok fazla uzayabilir.Hocam install mac os dediğimde bu hata ile karşılaşıyorum sistem açılmadan hangisi çalışşmıyor nasıl bilicem
Evet kurulur benzer başarılı kurulum postlarını inceleyin ve güncel kurulumu deneyin.Selam Arkdaşalar MacOS Catalina Aşağıdaki AMD sisteme sorunsuz hackintosh kuran var mı veya kurulabilir mi ? ?
Ryzen 5 2600x
Msi b450 Bazooka v2 Anakart
32 GB 2133mhz ram
RTX 2060
1 TB SSD
Teşekkürler.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.