W
wtc
Guest
Big sur imajından EFI sini indirip catalina daki EFI yi değiştir ya da big sur yükleOpen Core ile Kurulum Varmi
Big sur imajından EFI sini indirip catalina daki EFI yi değiştir ya da big sur yükleOpen Core ile Kurulum Varmi
Catalina open Core ile yüklerken Config big sur için olanı mi kullanmam gerekiyor peki yoksa Catalina imaj içindeki config miBig sur imajından EFI sini indirip catalina daki EFI yi değiştir ya da big sur yükle
Config Big Sur olanla dene.Config big sur için olanı mi kullanmam gerekiyor peki yoksa Catalina imaj içindeki config mi
Merhabaİmzandaki sistem için istiyorsan ve Catalina mecburiyetin yoksa Big Sur'a yönelin. macOS Big Sur MONSTER cihazlar için EFI Kurulum Paketleri (8 / 9. Nesil) - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Catalina için yandex dışında link yok maalesef.
Uyumsuzluk Big Sur ile alakalı değildir bence. Tamamen EFI ve config. Sanki konu da açmıştınız tavsiyem Big Sur üzerinde yoğunlaşalım.Merhaba
Big Sur ile uyumsuzluklar yaşadığım için Catalina denemek istedim ama imaj yüklenmiyor. Imajı uygun bir yere koyamazmısınız? torrent, Meganz,vb. Lütfen bir kaç gündür takip ediyorum link yok.
Evet konu acmistim Big Sur ile ekran kartina kadar tanitmistim fakat sonra bir “vault” hatasi yuzunden yardim istedim. Maalesef yardim gelmeyince imaji sildim uzun ugraslardan sonra ayni yere gelemedim Big Sur’da ve Catalina yuklemeye karar verdim.Uyumsuzluk Big Sur ile alakalı değildir bence. Tamamen EFI ve config. Sanki konu da açmıştınız tavsiyem Big Sur üzerinde yoğunlaşalım.
Hocam konu açmanız daha sağlıklı olmaz mı yardımcı olabilmemiz içinEvet konu acmistim Big Sur ile ekran kartina kadar tanitmistim fakat sonra bir “vault” hatasi yuzunden yardim istedim. Maalesef yardim gelmeyince imaji sildim uzun ugraslardan sonra ayni yere gelemedim Big Sur’da ve Catalina yuklemeye karar verdim.
Sizlerde her yere yetisemiyorsunuz haliyle bende beklemek istemedin bir kac gun.
Yeni olmama ragmen bayagi birsey ogrendim.
Ama en ufak ayarlarin neleri etkiledigini ogrendim ama herseyi incesiyle yapamadim tekrar hatalar almaya basladim ve Big Sur biraktim.
Tekrar deneyebilirim eger yardim alabilirsem.
Kusura bakmayin uzun oldu biraz.
Ama sabit gerektigini de anladim bu iste. Gercekten kurmak istiyorum Big Sur’u
Saygilar
Sent from my iPhone using Tapatalk
ben bu konularda bilgisizim, forumda da yeniyim hiçbir bilgim yok şuanda nasıl konu açılır onu da bilmiyorumSorunlarınız için konu açalım. Öncelikle bakın aynı işlemciye kuran var mı forumumuzda araştıralım eğer hiç bişey bulamazsanız uygun kategoride doğru başlıkla konu açalım.
Dosya indirilemedi. Daha sonra tekrar deneyin.Catalina 10.15.5 (19F96) Created By KaoS.raw.zip bu link çalışıyor?
tamam deneyeceğim teşekkürlerYandex hesabı açıp yandex diske kaydet diyin ve oradan indirin.
oldu teşekkürlerYandex hesabı açıp yandex diske kaydet diyin ve oradan indirin.
@KaoS hoca yazmış burada Catalina 10.15.5 OpenCore İmaj - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek PlatformuHocam bu imaj hala Clover Bootloader mi kullaniyor? OC için Catalina imajı var mıdır acaba?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.