teşekkürler riske girmeyeceğim ben ama çizimlerde çok işime yarıyacaktı...Onu okuyorum ancak orada bu işlemlerin riskli olduğunu belirtildiğini görüyorsun. Gerçek mac'larde açıkcası mümkün oldukça müdahele edilmemesi taraftarıyım. Bu yüzden benim ilk önerim desteği yoksa denememelisin olur. Ek olarak betiğin sitesinde dahi geliştirici üstüne basa basa tekrarlamakta. Riskli işlem, yaparsanız sisteme zarar verirsiniz, sorumluluk almam diye. Senin bileceğin iş tabii.
Bir şey indimeyeceksin. Burada verilen Terminal komutları git metotu. Kodları sırayla girerek bu dosyalar indiriliyor, indirilen yerden bu dosyalar çalıştırılıyor ve betik gerekl düzenlemeler yapıyor.
arkadaşlara yardımcı olur ...
bu sorunu çözebildin mi acabaMerhaba, paylaşılan kodu yapıştırdığım ve şifreyi girdiğim zaman böyle bir hata alıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba
<unknown>:0: error: no such file or directory: 'patch.swift'
Sistem tercihlerinde sidecar gözüküyor fakat ipad'e bağlanmıyor. İpad os yüklü. Cihazda wifi etkinleştirilemedi ya da bağlantı zaman aşımına uğradı yazısı çıkıyor. Kablo ile de bağlanmıyor. Sidecar'ı kullanabilen var mı
_? aynısı bende de oluyor
Son düzenleme: