Herkese iyi forumlar. Aynı hatayı ''High Sierra 10.13.2'' da alıyorum. Birçok forumda hata için çözüm önerilerini okudum ve uyguladım lakin başaramadım. ''Cmd+R'' ile macOS Kurtarma'da Disk İzlencesini kullanarak onarma yaptım ve ''Cmd+S'' Tek Kullanıcı Modu'nda ''/sbin/fsck -fy'' komutunu da kullandım. çözüme ulaşamadım lakin yukarıdaki ''diskutil cs list'' komutunu Terminal'de çalıştırdığımda bir anormallik olduğunu düşündüm.
En son '' diskutil eraseVolume JHFS+ Blank disk0s3 '' komutunu çalıştırdım daha sonra sistem çöktü.
Şuanda ise ''Recovery Mode'' kullanarak yeniden yükleyemiyorum. ''Bu disk,bilgisayarınızı başlatmak için kullanılamaz'' hatası alıyorum.
Disk İzlencesi kullanarak işlem yapamıyorum. Hata veriyor.
Bölüntüleyemiyorum yine hata veriyor.
MacOs'u sıfırdan harici olarak yükleme şansım var mı ? merak ediyorum.
Çıktılarını aşağıya ekledim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.
(Bu arada daha önce forum gibi platformlarda bulunmadım hata yaptıysam kusura bakmayın)
En son '' diskutil eraseVolume JHFS+ Blank disk0s3 '' komutunu çalıştırdım daha sonra sistem çöktü.
Şuanda ise ''Recovery Mode'' kullanarak yeniden yükleyemiyorum. ''Bu disk,bilgisayarınızı başlatmak için kullanılamaz'' hatası alıyorum.
Disk İzlencesi kullanarak işlem yapamıyorum. Hata veriyor.
Bölüntüleyemiyorum yine hata veriyor.
MacOs'u sıfırdan harici olarak yükleme şansım var mı ? merak ediyorum.
Çıktılarını aşağıya ekledim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.
(Bu arada daha önce forum gibi platformlarda bulunmadım hata yaptıysam kusura bakmayın)
Ekli dosyalar
-
241.3 KB Görüntüleme: 245