Malesef yalnızca Ethernet varSistem tercihleri - Ağ içerisini kontrol et.
Bu normal. Zira 4 gb RAM var ve buradan grafik için ayrılan bellek miktarı 384 olacaktır. Rehberi inceleyip kendi cihazında bunu uygulamayı dene.Ekran kartı hala 384 mb gözüküyor
Baktım hocam buna daha önce de ama 8 gb ve üzeri ram'i olanlar için geçerli olduğunu belirtmişler yinede teşekkürlerBu normal. Zira 4 gb RAM var ve buradan grafik için ayrılan bellek miktarı 384 olacaktır. Rehberi inceleyip kendi cihazında bunu uygulamayı dene.
ÇÖZÜM - High Sierra için IntelHD 3000 VRAM yükseltme - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Bugün can sıkıntısından Sierra sistemi High Sierraya yükselttim. Bir kaç ufak tefek pürüz haricinde(clover,applealc güncellemesi vs) sorunsuz bir yükseltme oldu. Fakat IntelHD3000 de karşılaşılan ekran çizgileri dayanılmaz hale gelmiş bu sürümde. Ben de 384MB olan VRAM i 512 yapmaya karar...osxinfo.net
Hocam ses kartının tam marka modelini hatırlamıyorum layout id'sini nasıl bulucazSes için aşağıdaki rehberde belirtildiği şekilde sadece layout id değerlerini dene (kext v.s. yükleme sadece layout id)
![]()
AppleALC.kext ile Hackintosh Cihazlarda Ses Aktif Etmek - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Eğer CloverALC ya da VoodooHDA ile sorun yaşıyorsanız bu rehberi incelemenizi tavsiye ederiz. Nedenlerini aşağıda sıraladım: AppleALC bir kernel uzantısı olup sistem dosyalarında herhangi bir değişiklik yapmadan yerleşik (native) olarak Hackintosh sisteminizde sesi aktif etmeye yarar...osxinfo.net
Intel HD 3000 (Sandy Bridge) HDMI gözüküyor :SEkteki config ile sistemi boot edip Hackintool ses bölümünü tekrar kontrol et.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.