Bu disk izlencesinde GPT APFS olarak biçimlemem için aşağıdaki gibi yapmam yeterli mi?Sen hiçbir kext yüklemeyeceksin. Kurulum ekranında disk izlencelerini açıp sol üstten tüm diskleri göster seçecek ve ana diskini seçip GPT APFS olarak tamamen silecek sonra kurulumu başlatacak ve bitireceksin. Ekran kartın tanınmamış olacak ama sistem çalışacak. Ekran kartı alış taktığında da config dosyası üzerinde ufak bir değişiklik ile ekran kartın da sorunsuz çalışacak.
Şimdi dediklerinizi tamamen yapacağım. Kext vs. uğraşmıyorum. Win32 Dİsk ile Usb belleğe yazdırıp sizin verdiğiniz dosyaları değiştiriyorum! ATI RADEON 4550 Ekran kartını takıyorum şimdilik değil mi? Ve Kurulum ekranında diskimi aşağıdaki gibi biçimliyorum!Sen hiçbir kext yüklemeyeceksin. Kurulum ekranında disk izlencelerini açıp sol üstten tüm diskleri göster seçecek ve ana diskini seçip GPT APFS olarak tamamen silecek sonra kurulumu başlatacak ve bitireceksin. Ekran kartın tanınmamış olacak ama sistem çalışacak. Ekran kartı alış taktığında da config dosyası üzerinde ufak bir değişiklik ile ekran kartın da sorunsuz çalışacak.
Ekli dosyalar
-
190.4 KB Görüntüleme: 229