Çözümü USB bağlantı noktalarınızı eşlemektir. Sistemin Usb haritasını çıkarıp sisteme özel UsbPort.kext oluşturmanız gerekir.Bir cozumu lütfen yazin saygilar sevgiler
Denediniz mi?efi bölümü yok linuxdada windowsdada windows için efi açmayı yaptım yok
denemiştim olmamıştı usb yerine ssd kulanıyom taşınabilir çıkarıp taktım düzeldi
ayrıca boot arg e aşağıdaki komutları da ekledim.Merhaba,
imzadaki sistem için bir config paylaşmanız mümkün mü?
Kuruluma başlarken Boot ettikten sonra Yasak işareti gelmekte.
Forumda simbios 15 üstü olmalı denmiş bunu 14.1 den 15.1e güncelledim yasak işareti geçti fakat boot loaderi geçip esas kurulumu başlatamıyorum.
ekteki görsel hata ekranı donma takılma yok gibi ama 3 saattir böyle. imzadaki sistem güncel.
hata: IMG_2826-min.jpg
Sisteminize uyumlu EFI için Windows üzerinde ekli uygulamayı deneyin.ekteki görsel hata ekranı donma takılma yok gibi ama 3 saattir böyle. imzadaki sistem güncel.
Sisteminize uyumlu EFI için Windows üzerinde ekli uygulamayı deneyin.
OpCore Simplify - Basitleştirilmiş OpenCore EFI Oluşturucu
Hackintosh Üzerinde çalışmaz uygulama. Windows üzerinde çalıştırmıyor musunuz?sequoia 15.2 yi tanımıyor uygun bir donanım raporu alıp simplifya atamadım.
maalesef Windows çökeli bir kaç saat oldu. Şu an hackintos kuruluHackintosh Üzerinde çalışmaz uygulama. Windows üzerinde çalıştırmıyor musunuz?
Hackintosh üzerinde uygulamayı kullanamazsınız.
Bu kart Ventura dahil hiçbir işleme gerek olmaksızın tanınan bir karttır. Ancak Sonoma ve Sequoia üzerinde tanıtabilmek için extra kextler ve OCLP gerekir.BCM43602 wireless lan.
drive.google.com
Bu kart Ventura dahil hiçbir işleme gerek olmaksızın tanınan bir karttır. Ancak Sonoma ve Sequoia üzerinde tanıtabilmek için extra kextler ve OCLP gerekir.
İzlenecek yol;
csr-active-config | data | 03080000 olarak değiştirin.
Secure Boot Model / Disabled
Aşağıdaki kextleri EFI/OC/Kexts içerisine atın ve config.plistinize işleyin.
IOSkywalk.kext
IO80211FamilyLegacy.kext
Kext'in bir eklentisi var, AirPortBrcmNIC.kext, bunun da enjekte edildiğinden emin olun.
Yamaların Sequoia'da geçerli olmasını sağlamak için MinKernel'i 23.0.0'a ayarlayın.
Aşağıdaki kexti bloklayın. Ekli Plistte olduğu gibi (Kernel/Block sekmesinde.)
com.apple.iokit.IOSkywalkFamily (Minkernel 23.0.0)
AMFI'yi devre dışı bırakmak için:
1. Boot- arg arasına amfi=0x080 ve. -amfipassbeta. boot komutlarını ekleyin.
2. AMFIPass.kexti yine EFI/OC/Kexts içerisine atıp pistinize işleyin.
Bunları yaptıktan sonra sistemi NVRam Reset yaparak yeniden başlatın.
Sorunsuz açıldı ise sistemi yeniden başlatıp Recovery diskten açın. Gelen sayfada İzlencelerden Terminali açın ve csrutil disable komutu ile SIP disable yapın.
Sistemi yeniden başlatın artık yama için altyapı hazır.
Ekli bağlantıdan OCLP indirin ve yamayı direktiflere göre yapın. (Internet bağlantısı olsun Ethernet)
Yama sonrası yeniden başlatma ile artık Wifi çalışıyor olmalıdır.![]()
Releases · dortania/OpenCore-Legacy-Patcher
Experience macOS just like before. Contribute to dortania/OpenCore-Legacy-Patcher development by creating an account on GitHub.github.com
Gerekli kextler:
BCM.zip
drive.google.com
Kablolu deneyin. AB ülkelerinden birindeyseniz zaten çalışmayacak.iPhone ekranla etkileşim var ve ekran kilidini açtırıyor bana ama bağlanamıyor
Tümü çalışıyor. Sorun yok.hocam indirme linkleri çalışmıyor da macos imajlarını drive yerine başka bir platforma atmanız mümkün mü mediafire yada yandex gibi
Tümü çalışıyor. Sorun yok.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.