macOS Sierra için blueutil benzeri uygulama var mı?

aufuk1

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
30 Eki 2017
575
212
301
55
Merhaba, atheros ar5b195 wi-fi kart kullanıyorum ve bluetooth özelliğide var.
Mavericks ve yosemite üzerinde 'blueutil' kullanarak, haftada yada ayda bir kullandığım bluetooth özelliğini kapalı bırakıyor ve istediğim zaman açıyordum. Fakat sierra üzerinde kullanmak istediğimde çalışmadığını gördüm. Buna alternatif önerebileceğiniz bir kod yada uygulama var mı acaba.

blueutil » Command-Line Control of Bluetooth on the Mac

Teşekkürler.

linepower

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
1 Mar 2017
407
218
301
Merhaba. Sorun ile alakasız bir şey soracağım. Bu kart sorunsuz airdrop&handoff vs çalıştırıyor mu ? Ayrıca yerleşik olarak kext kurmadan çalışıyor mu ?

BootLoader
OC
Anakart Modeli
Asus Z370 TUF Pro Gaming
İşlemci Modeli
i5 8600K
Grafik Kartı
Intel® UHD 630
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC887
Ağ Aygıtları
Fenvi T919 (BCM94360)
Disk ve RAM
Kingston 240 GB SSD & Gskill 8 GB Ram

aufuk1

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
30 Eki 2017
575
212
301
55
Merhaba, airdrop çalışıyor sierra üzerinde fakat handoff desteklenmiyor gibi görünüyor halen.

Handoff Fix - 4885c074 5c0fb748 > replace > 41be0f00 0000eb59 şeklinde clover configurator içinde kext patches satırı var fakat işe yaramıyor gibi görünüyor.

Bir kod buldum, terminalden yazıyorsunuz ve bilgisayarı yeniden başlatmaya gerek kalmadan bluetooth kapatıyor yada açıyor. Kod içindeki gerekli yere YES yada NO yazmanız yeterli. Bu şekilde bluetooth kapalı tutuyorum, ihtiyacım olduğu zaman açıyorum.

sudo defaults write /Library/Preferences/com.apple.Bluetooth.plist ControllerPowerState -bool NO && sudo pkill -HUP blued

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler